Balıkesir University bakal ngarawat staf akademik

balikesir universitas bakal ngarawat staf akademik
balikesir universitas bakal ngarawat staf akademik

Luyu sareng artikel UU relevan anu nomer 2547 sareng Peraturan tentang Prosedur sareng Prinsip Ujian Entri anu Terpihak kanggo Assignment of Akademis Keperluan sanés ti Staf Akademik anu diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 09.11.2018 sareng wilangan 30590, Staf Pangajaran 1 bakal dibawa ka unit akademik Baléktur Universitas Balıkesir.

TERMA KOMUNITAS sareng KHUSUS:

1- Pikeun ngalaksanakeun kaayaan anu dinyatakeun dina tulisan 657 tina UU No 48
Sahenteuna 2 ti 70-ALES, skor minimum 50 tina ujian basa asing sentral anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi, atanapi sarimbag sareng ujian anu sarimbag. Skor ALES dianggap salaku 70 dina tahap pre-evaluasi sareng evaluasi ahir jalma-jalma anu hoyong kauntungan tina pengecualian puseur.
3- Calon anu ngalarapkeun staf ngajar kedah ngagaduhan gelar master tanpa tés. Lulusan sarjana henteu tesis diangkat ka staf diajar salila tilu taun. Dina kontéks ieu, jalma anu diangkat diwajibkeun ngalengkepan program master sareng tesis dina widangna salami periode tugas. Jalma anu gagal ngabéréskeun program master sareng tesis dina widang masing-masing dina jangka waktu éta henteu ditunjuk deui.
4- Tabel kasetaraan Déwan Pengajian Tinggi bakal dipaké pikeun nangtoskeun sasaruaan sistem kelas 4 sareng 5 ka sistem kelas 00 anu bakal dianggo dina perhitungan tingkat lulusan sarjana dina tahap pra-evaluasi sareng evaluasi akhir.

Jadwal Ujian:

Tanggal Publikasi: 09.12.2019
Tanggal Mimiti Aplikasi: 09.12.2019
Deadline aplikasi: 23.12.2019
Tanggal Penjelasan Hasil Pravaluasi: 25.12.2019
Tanggal Ujian Ujian 27.12.2019
Katerangan Hasil Pangaruh Akhir: 30.1.20 |
Situs İntemet mana hasilna bakal diumumkeun: personel.balikesir.edu.t nyaeta

DOKUMEN DIGANGSAAN DI APLIKASI:

1- Formulir Aplikasi 2-ALES Result Dokumén (Code Control Hasil)
3- Sértipikat Hasil Luar Asing
4- Neruskeun
5- Sertipikat lulusan atanapi sampel Diploma (sarjana, Pascasarjana, Doktor) 6- Transkrip Sarjana
7- Sertipikat Status Militér (Kanggo Calon Lalaki)
8- Salin Kartu Identitas
9- Poto (1 potongan)
l0- Sertipikat Pakaryan + Surat SSI atanapi méja jasa anu disatujuan sacara resmi
l 1- Publications Ilmiah (upami aya)

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar