Universitas Burdur Mehmet Akif Ersoy bakal ngarawat staf akademik

Universitas Burdur Mehmet Akif Ersoy bakal ngarawat staf akademik
Universitas Burdur Mehmet Akif Ersoy bakal ngarawat staf akademik

Numutkeun artikel anu relevan Peraturan ngeunaan Prosedur sareng Prinsip Ngeunaan Ujian Pusat dan Ujian Entri pikeun Pasini Pikeun Staf Akademis sanés ti Anggota Fakultas, Artikel 2547 UU Pengajian Tinggi Nomer 31 sareng unit-unit di handap ieu Réktorat Burdur Mehmet Akif Ersoy University Patugas bakal diangkat.

Ngalamar Pikeun Staf Pembimbing:
1 - Petisi (Alamat telepon, nomer telepon, e-mail, sareng anu sanés) ti para staf, Unit, Judul, Gelar sareng Calon dilarapkeun kana aplikasi petisi.
Ieu bakal nyatakeun.
2 - Photocopy Card Identity,
3 - Neruskeun
4 - Dokumén anu nunjukkeun yén calon militer dirobih, ditunda atanapi dibebaskeun pikeun jasa militer.
5 - Fokus Diploma Lulusan / Pascasarjana (dokumen anu disertakeun)
6 - Photocopy tina sertipikat anu nuduhkeun kasetaraan diploma lulusan lembaga pendidikan tinggi asing ku Lembaga Interuniversity (dokumen disatujuan)
7 - Transkrip Resmi (pikeun Pendhidhian sarjana) (dokumen disatujuan)
8 - ALES bijil
9 - Poto biometric tina 2 (dicokot dina genep bulan ka pengker)
10 - Sertipikat Basa luar nagri
11 - Dokumén nunjukkeun tingkat pangalaman (bakal katampi gumantung kana staf anu diumumkeun) (dokumen disatujuan)
12 - Program Pelayanan Kaamanan Sosial (SSI) Program Pelacak Layanan (HITAP) Sertipikat Pelayanan (Jalma anu ayeuna damel di lembaga umum sareng dipisahkeun ku anu bakal dibawa.) (Dokumén anu disatujuan)
13 - Dokumén yén henteu aya catetan yudisial (dokumen anu diala ngaliwatan e-Pamaréntahan)
Kaayaan Umum
(1) Dina janjian anu dilakukeun kanggo staf akademik dina lingkup Perda ieu;
a) Pikeun nedunan kaayaan anu dijéntrékeun dina Pasal 657 UU Sipil Nomer 48,
b) skor minimum 70 ti ALES, skor minimal 50 tina ujian basa asing sentral anu ditampi ku Déwan Pengajian Tinggi atanapi skor anu sami tina ujian sarimbag. Skor ALES dianggap salaku 70 dina tahap pre-evaluasi sareng evaluasi ahir jalma-jalma anu hoyong kauntungan tina pengecualian puseur.
(2) Iwal ti staf diajar ngajar perguruan tinggi ditangtukeun ku Déwan Atikan Tinggi
lembaga universitas sareng téknologi luhur, kalayan kaputusan senat, skor luhur ALES sareng bendungan basa asing anu diatur dina skor minimum Perda ieu
sakumaha aranjeunna tiasa.
(3) Saruaan sistem kelas 4 sareng 5 anu bakal dianggo dina perhitungan tingkat lulusan sarjana dina peringkat pre-assessment sareng peringkat akhir penilaian ditangtukeun ku kaputusan Déwan Atikan Tinggi. Saruaan sistem grading anu sanés pikeun sistem grading 100 ditangtukeun ku senat lembaga pendidikan tinggi.
(4) Calon, dina program pendidikan atikan sareng program latihan dina patugas ngajar dina pasini anu dilakukeun kanggo staf diajar dina program; Pelantikan dosen pikeun dilakukeun ka staf basa asing dines dina bidang sains sareng 4 / 11 / 1981 tanggal sareng 2547 jumlahna pendidikan tinggi
Dina janjian anu dilakukeun ka staf diajar supaya ngawulang kursus basa asing wajib saluyu sareng paragraf (i) paragraf munggaran Pasal 5 UU; dosén padamelan diangguran dina unit hubungan internasional internasional sareng basa luar lembaga pendidikan tinggi
Dina janjian kasebut, sahenteuna salah sahiji ujian basa asing sentral anu katampi ku Déwan Pengajian Tinggi sahenteuna skor 80, atanapi anu sarimbag sareng skor ujian diperyogikeun ngagaduhan skor sami sareng skor ieu.
Kaayaan Husus
1) Calon anu ngalarapkeun staf ngajar kedah sahenteuna gelar sarjana kalayan tesis atanapi lulusan ti program anu nawiskeun tingkat sarjana sareng lulusan.
2) Calon anu bakal dilarapkeun ka staf diajar dina bidang spesialisasi anu ditangtukeun ku Déwan Atikan Tinggi perguruan tinggi kedah ngagaduhan sahenteuna gelar master sareng tesis atanapi ngagaduhan sahenteuna dua taun pangalaman dina bidang sawaktos aranjeunna lulusan sareng sertifikasi.
ngajadikeun bebas
(1) Staf pangajaran dina kedokteran atanapi ubar, kedokteran gigi, apoték sareng ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan anu parantos nyampurnakeun kakayaan atanapi kaahlian seni, anu bakal ditugaskeun kana bidang pengkhususan sakola vokasional anu ditangtukeun ku Déwan Atikan Tinggi, lembaga pendidikan tinggi.
Pamariksaan pusat henteu diperyogikeun pikeun anu parantos nyambut damel atanapi nyambut damel.
(2) Peryogikeun basa luar negeri henteu diperyogikeun kanggo aplikasi anu dilakukeun pikeun staf diajar sakola di sakola kecuali kanggo guru ngajar dina paragrap kaopat artikel 6 Perda ieu.

Jadwal Ujian
DINA APLIKASI PERTAMA: 09.12.2019
DATE APLIKASI TERKINI: 23.12.2019
PRE-EVALUATION DATE: 25.12.2019
TARIKH ULANG ENTER: 27.12.2019
DESKRIPSI DINA SAKRAT: 30.12.2019

* Sadaya dokumén calon anu sateuacana kedah disatujuan.
* Aplikasi bakal dilakukeun ku cara atanapi ku mail sareng telat dina kiriman anu moal dipertimbangkeun.
* Hasilna https://www.mehmetakif.edu.tr alamat wéb Ngumumkeun.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar