Bolu Abant Izzet Baysal University bakal ngarawat staf akademik

bant abant izzet baysal universitas bakal ngadamel recruitment staf akademik
bant abant izzet baysal universitas bakal ngadamel recruitment staf akademik

Bolu Abant Izzet Baysal University parantos ngumumkeun rekrutmen tanaga 58 janten anggota dosen sareng anggota dosen.

BOLU ABANT İZZET BAYSAL UNIVERSITY FACULTY FEMBERULTY

Abant İzzet Baysal University of Bolu, saluyu sareng tulisan-hukum relevan UU No 2547 sareng Peraturan Penggalian Promosi sareng Pelantikan Anggota Anggota Fakultas sareng penyediaan Arah Promosi Akademik sareng Petunjuk di Universitas kami, UU 657 No. 48. syarat éta kaayaan anu ditetepkeun dina tulisan.

Periode aplikasi mangrupikeun lima belas (15) dinten tina tanggal publikasi pariwara. Aplikasi bakal dilakukeun sacara pribadi sareng aplikasi anu henteu dilakukeun dina deadline, leungit dokumen sareng aplikasi pos moal ditarima.
Guru kader dina status permanén; Calon bakal ngagantelkeun karya panalungtikan utama kana petisi anu aranjeunna parantos ditangtukeun, sertipikat profésorasi ngahubungkeun, dokumen belajar anu sanés, fotokopi kartu idéntitas, 1 (hiji) poto, 1 (hiji) file kalebet studi ilmiah sareng publikasi, sareng 6 disiapkeun dina pormat PDF. (genep) CD atanapi mémori portabel sareng Réktorat dilarapkeun ka Dinas Pekerjaan.

Profesor pakaitna aya dina status permanén; 1 (hiji) file, kalebet 1 (hiji) fotokopi, 4 (hiji) poto, CV sareng kajian ilmiah sareng publikasi, sareng XNUMX (opat) CD anu disiapkeun dina format PDF. atanapi nganggo mémori sélulér.

Calon dilarapkeun ka anggota dosen dokter; 1 (opat) CD atanapi mémori portabel, disiapkeun dina format PDF, ngandung dokumén kajian, fotokopi kartu idéntitas, 1 (hiji) foto, CV sareng studi ilmiah sareng publikasi. satuan anu diumumkeun. Calon bakal ngalebetkeun nami sareng alamat ti tilu anggota fakultas nganggo acuan ilmiah.

Sarua jeung diploma anu diperoleh ti luar negeri kedah disatujuan ku Badan Interuniversity.

BOLU ABANT İZZET BAYSAL UNIVERSITY FACULTY FACULTY
(Dosen sareng Asisten Panaliti)

Abant İzzet Baysal University of Bolu bakal direkrut saluyu sareng tulisan relevan Peraturan ngeunaan Prosedur sareng Prinsip Ujian Pusat sareng Ujian Masuk kanggo dilarapkeun ka unit di handap ieu, UU 2547 sareng Pasini kanggo Staf Akademis sanés ti Anggota Fakultas.
Kaayaan Umum

(1) UU 657 Nomer PNS 48 Artikel pikeun nyayogikeun syarat.

(2) Sahenteuna 70 ti ALES, sahenteuna skor 50 tina ujian basa asing sentral anu katampi ku Dewan Atikan Luhur atanapi skor sarimbag tina ujian anu ditampi sami. Skor ALES dianggap salaku 70 dina tahap pre-evaluasi sareng evaluasi ahir pelamar anu badé nyandak kauntungan pengecualian sentral.

(3) Pra-evaluasi sareng nilai akhir
Sarua tina sistem kelas 4 sareng 5 anu bakal dianggo dina perhitungan tingkat lulusan sarjana dina tahapan sebutan ditangtukeun ku kaputusan Déwan Pengajian Tinggi. Saruaan sistem grading anu sanés pikeun sistem grading 100 ditangtukeun ku senat lembaga pendidikan tinggi.
Kaayaan Husus

(1) Dina aplikasi pikeun asisten panalungtikan lembaga pendidikan tinggi nagara, diperyogikeun janten gelar master, gelar doktor atanapi kamampuan kana mahasiswa pendidikan seni nganggo skripsi.

(2) Calon anu ngalamar staf diajar kedah ngagaduhan gelar sarjana sareng tesis atanapi kedah lulusan ti program anu nawiskeun tingkat sarjana sareng lulusan sarjana.

(3) Calon anu bakal dilarapkeun ka staf diajar dina bidang spesialisasi anu ditetepkeun ku Déwan Pengajian Tinggi perguruan tinggi kedah ngagaduhan gelar sarjana sareng tesis atanapi ngagaduhan sahenteuna dua taun pangalaman dina lapangan nyayogikeun aranjeunna lulus sareng sertifikasi.
ngajadikeun bebas

(1) Syarat pamariksaan pusat henteu diperyogikeun pikeun anu parantos réngsé gelar doktor atanapi ubar, kedokteran gigi, apoték sareng kaahlian ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, anu bakal ditugaskeun kana bidang spesialisasi di sakola vokasional anu ditetepkeun ku Déwan Atikan Tinggi, sareng anu parantos nyambut damel atanapi damel di akademik staf lembaga pendidikan tinggi.

(2) Peryogikeun basa luar negeri henteu diperyogikeun kanggo aplikasi anu dilakukeun pikeun staf diajar sakola di sakola kecuali kanggo guru ngajar dina paragrap kaopat artikel 6 Perda ieu.
Aplikasi lulusan non-tesis lulusan pikeun staf diajar

(1) Saha anu kadaptar pikeun program master non tesis sateuacan tanggal 14 / 3 / 2016 sareng parantos lulus ti program master non tesis sateuacana 9 / 11 / 2018, kedah dilarapkeun ka anggota fakultas anu diperyogikeun janten sahenteuna gelar master sareng tesis. Ketentuan paragraf 3 sareng 4 Pasal 3 henteu tiasa dianggo. Lulusan non-tesis diangkat ka staf diajar salila tilu taun. Dina kontéks ieu, jalma anu diangkat diwajibkeun ngalengkepan program master sareng tesis dina bidangna salami periode tugas. Saha anu teu tiasa ngabéréskeun program master sareng tesis di kebonna dina wates waktu henteu kedah ditunjuk deui.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar