Ulukışla Boğazköprü Line Overpass Konstruksi Tender Hasil

baris ulukisla gaduhzkopru tina hasil tina lembut
baris ulukisla gaduhzkopru tina hasil tina lembut

Ulukışla Boğazköprü Line Overpass Konstruksi Tender Hasil

Railway State Turki. 2 / 2019 kalayan nilai wates 553589 TL sareng perkiraan biaya 6.188.786,01 TL tina Diréktur Jual Pembelian Daerah (TCDD) parantos dianugerahi pikeun lembut pikeun overpass di Ulukışla - Boğazköprü Line Km: 9.089.938,50 + 61. Nawar 500 TL TOBA Konstrukasi INDUSTRI TRADE JOINT STOK COMPANY parantos menang. Perusahaan 43, anu milu dina tender, ngalebetkeun tawaran di handap éta nilai wates.

Éta lembut nyertakeun ku ngayakeun tanaga gawé (kaasup angkutan) sareng karya sanés tina Ø 295,26 - Ø 14 mm baja ribbed kandel pikeun 32 TON beton bertulang. Durasi padamelan nyaéta 350 (tilu ratus lima puluh) dinten kalénder tina tempat pangiriman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar