Bursa Uludağ University bakal ngarawat staf akademik

beasiswa bakal nyieun staf akademik
beasiswa bakal nyieun staf akademik

Bursa Uludağ University bakal ngarawat staf akademik; Staf akademik 2547 bakal direkrut deui ka unit anu kaanggotaan ka Réktorat Universitas Uludag luyu sareng sasadiaan UU Pamaréntahan Tinggi wilangan 40 sareng peraturan anu dikaluarkeun dumasar kana hukum ieu sareng kriteria tugas ditetepkeun ku Sénat Universitas.

1- Dikejukeun pikeun dilarapkeun ka Departemen Kepegawaian pikeun dosén sareng dosen gaul dina pengumuman éta sareng unit kaitan pikeun anggota dosen dokter dina 15 (lima belas) dinten tina tanggal pengumuman.

2- Profesor profésional bakal direkrut pikeun padamelan dina status permanén nurutkeun paragraf 2547 Pasal (a) Pasal 36 UU Wilangan 1.

3- Calon diwajibkeun pikeun memenuhi syarat UU 657 Pasal 48.

4- Aplikasi bakal dilakukeun sacara pribadi. Aplikasi anu dilakukeun ku pos moal dianggap.

5- Calon anu ditugaskeun ka staf anu diumumkeun wajib nganggur tempatna unit dimana aranjeunna damel.

6- Dokumén anu diperyogikeun dinyatakeun dina petisi aplikasi sareng pelamar anu publikasi anu henteu tiasa diakses ngaliwatan sistem UAKBİS bakal dilarapkeun sareng file publikasina. (Petisi conto campuran http://www.uludag.edu.tr ve http://www.uludag.edu.tr/patugas)

7- Bursa Uludağ University Rectorship tiasa ngabatalkeun pariwara anu diterbitkeun dina unggal tahapan. ”

Tanggal Pelepasan sareng Tempat: 03.12.2019 - www.resmigazete.gov.t nyaeta
Tujuanana Aplikasi: 17.12.2019 Salasa

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar