Jaminan Mobil Bursa Uludağ Kabel Mobil Jam sareng Karya Mobil Mobil 2019

muatan réleway bursa uludag
muatan réleway bursa uludag

Biaya Mobil Bursa Uludağ Kabel Mobil Jam sareng Karya Mobil Mobil 2019; Ski lifts Bursa, garis kahiji Turki ngeunaan mobil kabel. 29 Oktober Dibuka di 1963. salah sahiji simbol kota Bursa urang oge Bursa Cableway DUdUr pangpanjangna mobil garis sambungan kabel 9 km panjang horizontal Turki urang transportasi tali. Éta ogé pusat hiburan sareng pusat hiburan sareng toko balanja. Bursa Cable Car, anu kalebet stasiun 4, angkat ti stasion Teferrüç di lingkungan Teferrüç, anu caket sareng distrik Yıldırım di Bursa kidul sarta dugi ka daérah hotél di Uludağ. Dina 2014, jalur mobil kabel anu prasarana dirévisi ku perusahaan Italia Leitner Ropeways dirobih kana Teleferik Holding A.Ş. dioperasikeun ku.

Bursa Uludağ Cable Car, anu parantos direnovasi deui dina taun-taun kamari sareng nambihan jalur anyar ti Sarıalan ka wilayah hotél kadua, janten cara transportasi paling gampang pikeun daérah Uludağ Hotels. Ayeuna anjeun tiasa nyandak mobil kabel ti daérah Teferrüç sareng dugi ka hotél Kadua ku ngirimkeun ngan ukur di Sarıalan.

Uludağ Teleferik Dibuka Jam

Weekdays: 08: 00-20: 00
Sabtu minggu: 08: 00-20: 00

Jadwal Bayaran Uludağ Kabel Mobil

Balikkeun 48 TL
Belajar Buleud Buleud 35 TL

Babak Wisata Wisata 95 TL
Bundingan Wisata Anak Wisata 80 TL

1-Anjeun tiasa meunang tikét anjeun di ditandé béa nganggo sistem tikét digital di Stasion Bursa Teleferik Teferrüç.

2-Urang teu gaduh penjualan tikét online deui.

3-Tariff diterapkeun pikeun anu lahir sateuacan sareng saatos 2012.

Uludag Stasion Mobil kabel

Dina total aya stasiun 4. Jarak anu jarakna jauh antara dua stasiun nyaéta antara Sarıalan sareng Oteller Bölgesi sareng 4212 méter.

Stasion Teferrüç: Offersta nawiskeun layanan profésional pikeun sémah na ku pusat puseur na, sistem otomatis disetir, parkir 240 mobil, departemén administrasi tim parusahaan 70, toko hiburan, escalators, aula panarimaan panumpang badag.

Bébas Parkir Teferrüç

20 menit gratis
Mobil 1 jam 7 TL, unggal jam ngaleuwihan 5 TL
Mobil poean 32 TL
Beus sareng beus minab 1 jam 25 TL, unggal jam ngaleuwihan 7 TL
Beus sareng minibus 60 TL poean

Stasion Kadiyayla: Fasilitas masih dilaksanakeun. Aya daerah piknik.

Stasiun Sarıalan: Sarıalan, stasiun terakhir tina mobil mobil kanggo taun; Kalayan bubuka Stasiun Kurbağa Kaya (Hotels), janten stasiun panengah. Di stasiun Sarıalan, anu nawiskeun panorama panongton, loba paningkatan tos dilakukeun dina fasilitas mobil mobil.

Stasion Bulan Kacamatan Frog: Stasiun pamungkas, Kurbağa Kaya (Hotels), dibuka dina bulan Désémber 2014. Fasilitas Station Stasion; Di 2016, pihakna mimitian beroperasi salaku fasilitas buta.

Peta Turki Cableway

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar