Angkutan Bébas ka 1 Million Penumpang ditumpurkeun dina Karéta Api

Angkutan Bébas ka 1 Million Penumpang ditumpurkeun dina Karéta Api
aplikasi méja jeruk dimimitian di stasion sareng stasion ayeuna

Angkutan jeung infrasturktur Mentri M. Cahit Turhan, diakses tina panumpang Layanan angkutan di Turki, voicing dituluykeun dina unggal panggung transportasi palaksanaan proyék, "ruang lingkup proyék éta, angkutan téh salah sahiji hak paling dasar sarta kaperluan paling nyaman, Cara panggampangna pikeun papanggih jeung leuwih mibanda umum Kanggo ngahijikeun, urang bakal ngajalankeun aplikasi Orange Table dina 2 Désémber. "

Turhan, Kamentrian, padamelan anu dilakukeun kanggo ngagampangkeun kahirupan jalma-jalma anu cacad nyarios.

Dilakukeun dina naungan Departemen "Aksesibilitas Project of panumpang Layanan Angkutan di Turki" yén palaksanaan terus sadaya modus transportasi voicing Turhan, ceuk nu salah sahiji layanan angkutan panghalang bébas nempatkeun hiji aplikasi.

Turhan nyatakeun yén aplikasi Orange Table bakal dilebetkeun kana jasa dina bulan Désémber 2 pikeun nyayogikeun angkot, salah sahiji hak dasar sareng kabutuhan anu ditumpurkeun, ku cara anu paling nyaman sareng gampang sareng ngahijikeun deui sareng masarakat. teras bantosan bakal sistematis, saurna.

"Méja Oranye dilaksanakeun di stasiun 13"

Turhan nyatakeun yén panumpang anu hoyong kauntungan tina aplikasi ieu bakal ngaklik tautan dina layar penjualan tikét sareng ngeusian "Formulir Permintaan Bantuan" sareng neraskeun panyayuhan bantuan na.

"Panumpang naros bantosan liwat alamat internét bakal dibantosan ku staf di jalur jasa Ormas Oras salami saémbara. Dina prosés ieu, panumpang anu relevan, dipirig ku staf pikeun ngarambat ka korsi sareng stasion kadatangan deui ka stasion deui kalayan bantosan stafna bakal diserahkeun ka jalan kaluar. Anjeun teu nyalira dina karéta anjeun ngalélakeun aplikasi The Orange Table, anu dilaksanakeun ku TCDD sareng TCDD Diréktur Jéndral Téknik sareng misi Önce Human First Aula, dilaksanakeun sareng personel 13 di stasion / stasiun 53, dimana karéta-karéta laju eureun di tempat munggaran. "

"Aksés bébas ka 1 juta panumpang ditumpurkeun taun ieu"

Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, stasiun Gebze bakal dibéré jasa méja Oranyeu, Turhan, YHT'ler ogé ngagaduhan sagala rupa fasilitas pikeun kanyamanan sareng kanyamanan para penumpang anu diturutan.

Ngungkabkeun yén aya tempat khusus anu ditangtayungan pikeun panumpang ditumpurkeun dina set YHT, aya toilét pikeun jalma cacad sareng ditumpurkeun tanjakan pikeun badarat sareng kosting, Turhan nyarios, çalış Upaya terus-terusan ngajantenkeun armada kendaraan anu aya sareng kendaraan énggal tiasa diaksés ka panumpang anu ditumpurkeun. Kanggo komunikasi sareng penumpang cacat pamariksaan, personel 20 parantos dilatih pelatihan basa di 76 tempat kerja sareng personel 208 di payuneun hubungan masarakat dilatih dina komunikasi sareng penumpang anu ditumpurkeun. "

Turhan ogé negeskeun yén asistén cacad padamelan di Call Center wilanganana 444 82 33, sareng yén aya kamungkinan nelepon video ngalangkungan Call Center.

Ngingetan yén ngan panumpangna sareng tingkat cacad 40 tiasa ngarambat gratis kalayan jalma cacad sareng sobatna kalayan laju cacad 50 sareng saluhureun, Turhan nyarios yén taun ka tukang, langkung ti 1 juta panumpang disayogikeun nganggo transportasi gratis dina YHT, garis besar sareng karéta régional.

Postage Visual posage anu bébas "

Turhan, Asosiasi Pangembangan Dunya pikeun OKU sareng Babaturan Ibu Kota dugi ka akhir taun ieu, APS Courier ayeuna, Perjangjian Pos Cargo sareng Cargo Transportasi, saurna.

Turki maranéhanana merlukeun dina korsi roda umum, éta parabot tanpa kabel dikirim ngarah Turhan, anu Piara di 0-30 rentang kilogram kurir / Surat pengiriman barang anu boga muatan 16 pon, sedengkeun di 30 kilogram luhur kargo nu ngawartoskeun kuring jadi 30 diskon ditagihkeun.

PTT AŞ ditawarkeun ka para palanggan ku sababaraha papan tombol PTTMatiklerin cocog pikeun panggunaan keyboard anu cacat visually anu narik perhatian ka Turhan, Deposit PTTMatiklerin, ditarikna sareng unit resi anu ditampi tina bagian buta pikeun panggunaan nami unit cacad visually ditulis.

Yüzde 25 persen diskon kanggo jasa kabel ”

ngeunaan 3 juta dédéngéan impaired mun manfaat tina jasa e-Pamaréntah gateway leuwih éféktif di Turki keur kaperluan "e-Pamaréntah No halangan" proyék Turhan emphasized realisasi nu, leuwih web di 2015 (www.turkiye.gov.t nyaeta), telepon sélulér dina taun ka tukang (android, ios), pusat warga masarakat cacad pendengaran ngalaporkeun yén jasa mimiti disayogikeun.

Kalayan éta proyék, pamundut, saran sareng keluhan warga cacat pendengaran ngeunaan Gerbang e-Pamaréntahan langsung ka wawakil warga kalayan ngirimkeun salah paham sareng kaleungitan waktos kusabab komunikasi disebatkeun Turhan, "Cara ieu, tujuanana pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan warga urang anu cacad pendengaran. Pusat Komunikasi Gratis Barrier-dibuka kami salami jam 08.00-18.00, kecuali sabtu minggu sareng liburan umum. Kalolobaanana dina jasa tina Institusi Kaamanan Sosial, ulah hilap sandi, Inquiry Hutang Pajak Administrasi Pendapatan, Rekam Rekam Pidana Hukum Pidana sareng Telepon Pertanyaan Kasus.

Turhan nyatakeun yén diskon 25 diterapkeun dina sadaya tarif sareng kampanye jasa kabel pikeun nasabah anu ditumpurkeun, tambihan yén 5126 ”garis komunikasi anu dikonci masihan permintaan pelanggan sacara gratis liwat SMS.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar