Diomongkeun dina Bengkel Gempa, İmamoğlu mangrupikeun Proyék Pembunuhan Channel Istanbul

Saluran imamoglu ngobrol dina gempa calistayin proyék pembunuhan istanbul
Saluran imamoglu ngobrol dina gempa calistayin proyék pembunuhan istanbul

Diomongkeun dina Bengkel Gempa Istanbul, Walikota Istanbul Perbandaran Metropolitan Ekrem İmamoğlu ditugaskeun dina proyék "Channel Istanbul". Nyarios yén Terusan Istanbul sanés ngan ukur proyék transportasi maritim, Imamoglu nunjukkeun yén proyék ieu kalebet résiko anu tiasa ngarobih sistem kasaimbangan ekologis kota boh di darat sareng di laut.

Am Lakes, basins, wilayah tatanén, habitat, sistem cai taneuh sareng sistem transportasi kota kota anu parah kapangaruhan ku proyék. Salian ti karusakan tanah pertanian, pulo bakal kabentuk antara Selat Istanbul sareng saluran énggal dibuka, kaayaan dipenjara tina populasi 8 juta muncul. Kalayan proyék ieu freak, 8 juta bakal dipenjara di zona résiko gempa bumi. " İmamoğlu nerangkeun yén seueur pusat atraksi, kota, pabrik, sakola sareng padamelan tiasa didamel nganggo artos pikeun dihabiskeun di Kanal İstanbul sareng nyarios, am lain masalah anu jutaan warga dina wates lapar tiasa padamelan di kota sorangan sareng désa. Ringkesanna, proyék ieu sanés malah proyék panerbatan ka Istanbul. Éta sacara resmi proyék rajapati. Éta mangrupikeun proyék musibah pikeun Istanbul. Nalika proyék ieu réngsé, Istanbul bakal bérés ..

"Bengkel Gempa ğı, anu ngurus masalah gempa, salah sahiji musibah pangbadagna di hareupeun Istanbul, dimimitian di Pusat Kongrés Istanbul. Tayfun Kahraman, Kepala Dinas Manajemén Resiko Gempa sareng Perbaikan Urban, Istanbul Metropolitan Munisipalitas (IMM) ngadamel pidato anu munggaran di bengkel anu bakal diayakeun antara Désémber 2-3 Désémber. Saatos nyandak mikropon, Kahraman, Présidén IMM Ekrem Imamoglu, Istanbul, kusabab padumukan anu kapangaruhan ku salah sahiji garis anu gempa paling bahaya di dunya ditetepkeun dina stres. Dina bengkel ieu, İmamoğlu nyebatkeun yén maranéhna babarengan babarengan ngadamel peta jalan anu jelas ka kota. Imamoglu nyarios yén baheula, hal-hal henteu jalan di Istanbul atanapi anu aranjeunna henteu padamelan sapertos aranjeunna, elbette Aya, tangtosna, sagala rupa alesan naha hal-hal na eureun. Tapi alesan anu paling penting henteu 'Kami' tapi 'kuring' mangrupikeun bentuk manajemén, "Kuring terang" pendekatan nyaéta anlay Pangertosan sora sareng wasiat bangsa. Kusabab éta, saprak dinten urang dugi ka administrasi, urang netepkeun pikeun manajemén anu bakal ngeprakkeun pikiran umum. Kami ngamimitian ngalaksanakeun bengkel ngeunaan unggal daérah kahirupan sareng unggal Istanbul. Kami ngahijikeun jalma, ahli, mitra sareng ahli waris anu relevan. "

EN PALING PENTING HENTEU BISA NU TANGGUNG HARI INTARI ”

Imamoglu ngungkabkeun yén kota sanés kedah janten wewengkon jigsaw, saba kitu, partisipasi demokratis, pikiran sareng élmu, aranjeunna negeskeun yén aranjeunna parantos ngabimbing. İmamoğlu nerangkeun pentingna kagiatan éta kalayan kecap "Anu paling penting dina bengkel anu kami parantos kalebet ayeuna, sabab birincil Perjawatan primér administrasi kotamadya sareng walikota nyaéta mastikeun kasalametan kahirupan sareng harta unggal warga anu hirup di kota éta. Janten anjeun tiasa mimiti, teras barang. Pangabutuh, proyék sareng jasa di sadaya daérah sanés ngan ukur tiasa waé. Di sisi anu sanés, aya seueur régional anu naon anu anjeun lakukeun di daérah ieu, sakumaha seueur usaha atanapi naon anu anjeun caping sering teu jelas. Teu kanyahoan. Teu penting pisan. Mémang, moal mungkin pikeun ngamajukeun tanaga pagawé, waktos sareng sumber daya anu bakal anjeun balanja di daérah éta. Gempa na bumi anu siap disiapkeun ku gempa bumi, tapi ngan ukur nalika anjeun ngalaman gempa atanapi musibah, pentingna persiapan anjeun saatosna, kumaha strategis sareng kumaha panyalametan kahirupan. Panginten ieu sababna politikus, khususna politikus populis, henteu langkung nengetan kana hal-hal ieu. Sami ogé sami teu malire ngaluarkeun pemanasan global sareng émisi karbon dioksida. Kami sanés jenis politikus, ”cenah. Ngarujuk kana pagawéan aranjeunna dina gempa salami periode Beylikdüzü Walikota İmamoğlu, saurna:

PR EARTHQUAKE ADALAH KABUPATEN PALING PENTING HENTEUN INI ”

"Kami teu tiasa nempatkeun sirah urang dina pasir. Urang bites. Résiko anu paling penting di kota ieu nyaeta gempa. Sareng résiko ieu sanés résiko leutik. Sumawona, résiko ieu sanés ngan résiko Istanbul. résiko Sadaya Turki urang. Kami ngawangkong ngeunaan kamungkinan huru hara anu hébat sareng bencana nasional dimana kahirupan bakal eureun sareng ékonomi bakal sangsara karusakan anu hébat. Urang ngobrol ngeunaan résiko utama anu nyanghareupan struktur 1.2 juta ayeuna. Urang ngobrol ngeunaan résiko anu 48 rébu gedong parah parah sareng puluhan rébu warga bakal maot. Kukituna, minangka manajemén énggal, tujuan utama urang nyaéta ngadamel Istanbul salaku kota tahan musibah sareng khususna gempa. Tujuan anu paling kami kongkrit nyaéta ngahasilkeun peta jalan raya kalayan mertimbangkeun sadaya usulan solusi ilmiah dina skala internasional sareng nasional. Kami hoyong milarian pendekatan dumasar kana data ilmiah sareng ngiringan pandangan sadaya pamangku kapentingan anu sasuai sareng nyandak tindakan. "

Imamoglu mendakan yén Istanbul kaleungitan pisan dina gempa sareng nyarios, nasıl Kumaha carana masarakat tiasa janten kaayaan anu ageung teu paduli? Abdi henteu kabeuratan. " Nyarios yén aranjeunna henteu daék miceunan waktos deui, ceuk İmamoğlu, hepsi Sadaya tina paguron luhur, lembaga lembaga, pamaréntah, lembaga umum sareng lokal; kompeténsi, latihan sareng kaahlian. Sarerea kedah aub dina sagala prosés pencegahan sareng rehabilitasi. Kusabab éta minangka mobilisasi. ”

SA IF YOU AYA BUDGET LIMITED, NAON MANJING MANUJE? "

Nalika aya masalah kobong sapertos gempa, İmamoğlu ngritik "Saluran Istanbul" proyek sareng ditambah, im kuring hoyong naroskeun ka sadaya Istanbulites: Upami anjeun gaduh anggaran anu terbatas, kumaha anjeun bakal nyéépkeun anggaran éta? Upami anjeun ngalaman kasusah dina ngalamun tuangeun dahareun pikeun anggota kulawarga. Upami anjeun henteu cekap panghasilan pikeun nyusahkeun sareng ngajar barudak anjeun dina cara anu hadé sareng séhat. Naha anjeun nganggo hutang mésér parabot anu henteu perlu sareng mewah di bumi anjeun atanapi anjeun bakal nginjeum ti bank sareng libur? Salaku kulawarga, bapa, indung, naon anu anjeun paduli iraha anjeun badé nyéépkeun anggaran anjeun nyalira? Upami anjeun jadi padagang, padagang, ahli bisnis, kumaha kalakuanana anjeun? Salaku padagang pinter, padagang atanapi pangusaha pinter, naha anjeun ngagaleuh kapal layar sareng winnings anjeun? Atanapi anjeun badé ngadamel investasi anu bakal ngajamin salamet perusahaan anjeun ". Nyarios yén jawaban kana patarosan ieu pasti, İmamoğlu nyarios:

M DAPAT PRIORITI KITA BISA CHANNEL ISTANBUL? "

Kolam Panggung jawab Sorumlu kalayan anggaran terbatas mikirkeun usaha jalma anu tanggung jawab sapuluh kali sateuacan ngabébas unggal Penny. Buttermilk henteu meta sapertos anu disebut manusa anu ngamimitian nginum. Tapi kumaha kedah pandam umum anu bijaksana, politikus anu bijaksana, ngarencanakeun ngabalan anggaran umum? Naha henteu mangrupikeun prioritas pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun bangsa, padamelan, produksi, pendidikan sareng kaséhatan? Naha anjeun bakal nyayogikeun sumber daya bangsa pikeun impian atah? Aya sawaréh perkawis proyék Channel Istanbul di kota ieu sakedap. Naha aranjeunna kantos naros ka urang? Naha aranjeunna meunang pendapat urang? Ratusan rébu jalma ngora, jalma ngora, 4 juta jalma berbakat anu teu boga pangangguran sareng putus asa. Nalika kabeh jalma ieu kirang. Kalayan sakabeh produksi anu diperyogikeun. Nalika aya perluna ngawangun sababaraha pabrik. Barudak di kota 16 juta ieu, masa depan kota gedé ieu, teu tiasa nyukupan cukup. Sedengkeun bagian anu paling beurat henteu tiasa nampi pendidikan prasekolah. Nalika diajar di ruang kelas anu rame, tiasa prioritas urang Kanal İstanbul? ”

Nyarios yén Terusan Istanbul sanés ngan ukur proyék transportasi maritim, Imamoglu nunjukkeun yén proyék ieu kalebet résiko anu tiasa ngarobih sistem kasaimbangan ekologis kota boh di darat sareng di laut. İmamoğlu kadaptar résiko ieu dina biantara sapertos kieu:

"PROJEK MAKAN!"

Projék Proyékna kapangaruhan ku paribasan, para bakul, daérah tatanén, habitat, sistem cai taneuh sareng sistem transportasi kota. Salian ti karusakan tanah pertanian, pulo bakal kabentuk antara Selat Istanbul sareng saluran énggal dibuka, kaayaan dipenjara tina populasi 8 juta muncul. Kalayan proyék ieu freak, 8 juta bakal dipenjara di zona résiko gempa pangluhurna di nagara. Teu aya nagara di dunya anu bakal mindahkeun sapertos anu jangkung ageung kana géografi sanés gempa. Naon proyék ieu kanggo Gusti? Naon alesanana? Tingali, saluran dina proyék panjangna 45 kilométer panjang, 20,75 méter jero sareng bagian sempit 275 méter. Saluran anu nembus Sazlıdere sareng Terkoz Basins. Dina basa sejen, proyék ngancurkeun Sazlıbosna sareng Terkoz Basin Area. Éta mawa résiko cai taneuh sareng asin ti Tasik Terkoz. Éta jelas yén Istanbul ngadamel ancaman anu parah pikeun kabutuhan cai nginum. Ieu waé mangrupikeun alesan anu cukup pikeun henteu ngalakukeun proyék ieu! Naha jalma-jalma Istanbul nginum cai laut? Di sisi anu sanésna, proyék ieu bakal ngahasilkeun 1,1 juta penduduk anyar di daérah éta. Kusabab proyék ieu, 6 bakal nyiptakeun sajuta perjalanan. Lalu lintas Istanbul bakal ningkatkeun sahenteuna persen 5. 3.4 juta méter pasagi leuweung, 10 juta méter pasagi daérah pertanian bakal dirusak. Moal aya moal Bakar Sazlıdere. Ku sabab kitu, State Hydraulic Works (DSI) masihan laporan négatip pikeun éta proyék. Numutkeun kana laporan, 23 tina bakul cai anu nyumponan kabutuhan cai bakal dirusak. Kalayan konstruksi saluran tiasa janten penggalian énggal. Numutkeun kana laporan TMMOB, 136 bakal ngagaduhan galian miliar kubik méter. Poean 29 sarébu treuk penggalian bakal milu dina lalu lintas Istanbul. Teu jelas dimana ékskavasi bakal murag! Penggalian, contona; Upami Güngören-Esenler-Bağcılar tumpukan di kacamatan ieu, kabupaten ieu bakal naék ngeunaan 2.1 méter. "

"AYA DIA TUJUAN DI ISTANBUL BOSPHORUS TRAFFIC!"

1., 2., Sareng 3. gelar dina zona gempa nunjukkeun yén Imamoglu, "11 kilométer ti Fault Anatolian Kalér, 30 kilométer ti Cinarcik Fault pas. Élmuwan nyarios yén Channel Istanbul Proyék bakal ngaruksak kasaimbangan setrés bumi sareng taneuh, sareng beban langkung bakal ngajak gempa énggal. Pelestarian lawon sajarah Bosphorus dikutip mangrupikeun alesan dina proyék kasebut. Tapi, kalayan proyék éta, 17 mangaruhan wewengkon SIT tina sajuta méter pasagi. Kota Purba Bathenoa di sisi basisir Danau Küçükçekmece Danau sareng Yarımburgaz Gua anu mangrupikeun salah sahiji padumukan anu munggaran di daérah proyék. Abdi hoyong narik perhatian anjeun kana lalu lintas Bosphorus. Sakumaha anu dituntut dina file aplikasi EIA, lalu lintas Bosporus henteu nambahan dibandingkeun taun, tapi sabalikna, utamina dina taun 10 pamungkas, panurunan 22,46 persén ditingali. Yılda Nyebutkeun yén negativitas moal dibatesan Istanbul, İmamoğlu ngantebkeun yén Laut Marmara sareng Wilayah parah dina bahaya serius:

"Daérah tatanén sareng leuweung leuweung anu panjang tina 45 kilométer panjang sareng rata-rata 150 méter lebar bakal ngaleungitkeun salamina. Kusabab Semenanjung Istanbul bakal ngantunkeun Teras, sambungan sambungan anyar bakal diperyogikeun. Alatan unilateral ngaleupaskeun ti Laut Hideung nepi ka Laut Marmara, Laut Marmara bakal tercemar. Kahanan ieu matak bahaya kana kahirupan kahirupan Laut Marmara ogé perikanan sareng jalma-jalma anu hirup dina usaha ieu. Saluran ieu ogé bakal ngabalukarkeun parobahan iklim. Marengan bumi anu musnah, satwa bakal aya anu ngancurkeun. ”

"KAPITAN PROJEK INI DITUTUPKEUN, ISTANBUL DITANCANGKE"

İmamoğlu nerangkeun yén seueur pusat atraksi, kota, pabrik, sakola sareng padamelan tiasa didamel nganggo artos pikeun dihabiskeun di Kanal İstanbul sareng nyarios, am lain masalah anu jutaan warga dina wates lapar tiasa padamelan di kota sorangan sareng désa. Ringkesanna, proyék ieu sanés malah proyék panerbatan ka Istanbul. Éta sacara resmi proyék rajapati. Éta mangrupikeun proyék musibah pikeun Istanbul. Nalika proyék ieu réngsé, Istanbul bakal atos. Kota anu ngajentul ieu bakal janten kota anu henteu padu. Hawa beresih, infrastruktur cai bakal di tinggalkeun waé sareng masalah anu teu tiasa direngsekeun dina hal patalimarga. Sanes nyebrang Bosphorus atanapi nyebrang lalu lintas laut maritim, atanapi diperyogikeun sacara ékonomis. Hal éta disiapkeun ukur pikeun nyiptakeun énggal-énggal anu nyéwa, sareng akibatna anu cilaka henteu kantos dianggap. Urang moal tiasa sareng moal ngijinkeun karusakan lingkungan alam, habitat sareng bakul cai kota ieu kuna upami aya anu ngahasilkeun artos. Kami bakal nyegah kasalahan ku kaahlian anjeun, sensitipitas sareng wani.

Kalayan pikiran umum anjeun, urang bakal ngajadikeun kota urang langkung aman, langkung lincable sareng pikaresepeun pikeun 16 juta. Hatur nuhun, kantun aya ”.

Peserta spesialis, 2-3 bakal diayakeun di antawis Désémber kanggo calik, subyek gempa di Istanbul bakal investasi.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar