Eti Tugas Umum Diréktur Umum bakal ngarawat pagawe cacad

diréktur umum perusahaan pertambangan daging pikeun ngajantenkeun padamel anu ditumpurkeun
diréktur umum perusahaan pertambangan daging pikeun ngajantenkeun padamel anu ditumpurkeun

Numutkeun panyayuran Perda Aturan Prinsip sareng Prinsip pikeun Rekrutmen Institusi Umum sareng Organisasi nuju rekrutmen karyawan permanén 2 kalayan tingkat pendidikan minimum lulusan sakola primér sareng tingkat pendidikan atikan lulusan sakola sarimbag sakola sareng cacad, pikeun Eti Mine Works Emet Bor Management Directorate (Emet / KÜTAHYA). Kütahya Buruh sareng Badan Pakasaban Direktorat Provinsi Tavşanlı Service Center parantos nganyahakeun tenaga kerja.

Ceuk iklan kuli, dicutat ku Service Center, Turki Usaha Council on 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Para penawar wajib ngiringan pengumuman.

oge

Kanggo mastikeun rekrutmen permanén siswa kelas 1 SMA sareng lulusan sakola sarimbag ka lembaga Eti Mining Enterprise Kırka Boron Operate Diréktur (Seyitgazi / ESKİŞEHİR), tenaga kerja dipénta ti Diréktur Provinsi Eskişehir Buruh sareng Institusi Buruh sesuai kalayan peruntukan dina Peraturan Terpanjangna sareng Prosesip-Prakték pikeun Ngalamar Padamelan Umum. .

Ceuk posting kuli, disebut ku Direktorat Propinsi Turki Déwan Usaha on 09.12.2019 : www.iskur.gov.tr Para penawar wajib ngiringan pengumuman.

Mégér Railway Ayeuna

tsar 15

Pangembangan Dipandu di London

@ Januari 15 08: 00 - 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar