TCDD General Manager Uygun Ngadatangan Rapat Rapat UIC

manajer umum tcdd pasamoan rapat anu pas
manajer umum tcdd pasamoan rapat anu pas

Pangatur Umum TCDD Ngadatangan Rapat UIC-RAME anu luyu; Pertemuan ka-24 Association Railway International (UIC) Dewan Daérah Wétan Tengah (RAME) diayakeun di Paris, Perancis.

Salila rapat anu diayakeun ku Ali İhsan Uygun, Pupuhu sareng Pengurus Besar TCDD salaku Ketua UIC RAME, acara anu diayakeun dina taun 2019 dibahas.

Rekomendasi silih, masalah kauangan pikeun taun kamari sareng anggaran anggaran pikeun waktos salajengna sareng kagiatan anu bakal dilakukeun diputuskeun pikeun hasil anu épéktip sareng suksés administrasi anggota RAME anggota. Anggota Amérika Serikat ngagaduhan kamajuan sareng pangalaman penting, sareng ogé ngajukeun solusi pikeun masalah umum.

Pupuhu TCDD sareng General Manager Ali İhsan Uygun kapilih jadi Présidén UIC-RAME (Dewan Daérah Wétan Tengah) dina rapat RED 05.07.2019 di Yordania dina 23.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar