Harga Tiket Wétan Express 2020

Harga Tiket Wétan Express 2020
Harga Tiket Wétan Express 2020

Harga Tiket East East 2020: Utamana populer di kalangan para pamuda, East Express angkat ti Ankara sareng ngahontal Kars ti Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan sareng Erzurum. Wétan Express ngantosan 5 - 10 menit di stasion sentral, unggal dinten ti Stasion Ankara 17: 55sareng sumping di Stasion Railway Kars tabuh 18.30 dinten sanésna. Aya 10 kompartemen dina mobil bangku sareng 4 urang tiasa ngarambat di unggal kompartemen. Sepatu ranjang, pique sareng bantal disayogikeun ku TCDD Taşımacılık AŞ sareng korsi dina kompartemen tiasa dianggo janten ranjang upami hoyong. Aya 14 tabel sareng 47-52 korsi dina mobil makan.


Kusabab kaéndahan alam karéta, wisatawan sareng fotografer nungtut East Express, anu mangrupikeun usum pangsibukna usum usum panas, sareng perjalanan biasana lumangsung sareng gerbong pulman. Salami bulan usum, pamundut ti kelompok padamelan anu béda sapertos kelompok hiking, fotografer, kelompok gunung, mahasiswa sareng guru biasana dilakukeun pikeun mobil mobil. Luwing resep ti grup-grup ieu dimimitian di ahir bulan Désémber sareng diteruskeun dugi tengah Maret.

Gerakan makan malam di East Express aya 4 tabel masing-masing. Gerbong kalebet sarapan, sup, tuangeun panas, roti lapis tiis sareng inuman panas / tiis. Réstoran henteu ngagaduhan waktos nutup-nutup. Buka 7/24.

Jadwal Tiket East Express

Hasilna tina ngaronjatna minat di East Express, Wisata Wétan, kalebet ngan ukur mobil bobo sareng réstoran, kalebet. Nalika East Express terus janten dipikaresep, penambahan gerbong saré ka Wisata Wétan Touristic sareng tiket East Touristic anu saé ngagem East Express narik langkung perhatian.

Kalayan pendekatan Taun Anyar sareng datangna usum usum, ngaronjatkeun paménta dibayangkeun dina harga tikét.

Harga Tiket Tiket Wisata Wisata Wisata Wétan (Hiji Jalan)

Sepuh (Bujang) £ 480.00
Pinuh (Dua Jalma) £ 600.00
Ngora (Bujang) £ 384.00
Ngora (Ganda) £ 489.00
Langkung 65 (Bujang) £ 240.00
Langkung 65 (Ganda) £ 300.00

Harga tikét 480 pon kanggo hiji jalmi, 600 pon kanggo urang anu ditawarkeun kanggo dijual. Diskon 20% disayogikeun pikeun para pamiarsa bunder sareng 'tikét ngora' dina dua karéta pikeun kéngingkeun tiket diskon. Para nonoman anu umurna antara 13-26 taun tiasa nyandak kauntungan tina potongan harga 'tikét ngora ieu. Salaku tambahan, guru, panumpang militer, kelompok sahenteuna 12 urang, jalma anu nganggo kartu pencét, jalma cacad, barudak umur 12-18 sareng pasangan pensiunan TCDD 20 persen diskon, diskon 65 persén langkung 50 sareng karyawan TCDD bebas perjalanan anu ditawarkeun. .

Ankara Kars East Express Pulman (Kursi) Harga tiket

Tam £ 57.50
ngora £ 49.50
Langkung 65 £ 29.00

Harga Tiket Coaster Ankara Kars East Express

Tam £ 78.00
ngora £ 69.00
Langkung 65 £ 49.00

Harga tiket Wétan Express, Ankara-Kars Pulman (kalayan korsi) pinuh 58.00 anom 49.50, 65 TL langkung ageung 29 TL. Bagean 78, anom sareng langkung 60 taun 69.50, 65 taun sareng 49.00 TL kanggo murangkalih.

Wétan Wétan nyampurnakeun perjalanan antara Ankara sareng Kars sakitar 24 jam 30 menit.

Wétan Express Jam

Ankara miang Miang ti Kayseri Miang ti Sivas Miang ti Erzincan Miang ti Erzurum Kars Penerbangan
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Miang ti Kars Miang ti Erzurum Miang ti Erzincan Miang ti Sivas Miang ti Kayseri Ankara Datangna
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

Peta Wétan sareng Stasion

Bentang Spectacular of Wétan Express


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar