TAV Wins Doha Proyek Pengembangan Bandara

doha proyek ékspansi bandara menang usaha
doha proyek ékspansi bandara menang usaha

Ibukota proyék ékspansi Qatar Hamad Airport sahiji karya pangwangunan di Doha, meunang konsorsium TAV ogé kapanggih dina pangwangunan, kaasup Turki.

Konsorsium ieu kaasup konstruksi TAV, MIDMAC sareng Taisei Corporation JV. MIDMAC didasarkeun di Qatar sareng Taisei didasarkeun di Jepang.

28 Nopémber 2019 ditampi minangka tanggal mimiti karya proyék ékspansi Bandara Doha. Pagawean anu dijadwalkeun nyandak dinten 906, bakal réngsé dina 22 Mei 2022.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar