Pangatur Umum EGO Alkaş Met sareng Panguasa Koperasi Pengangkutan Angkatan Laut swasta

direktur umum ego alkas swasta patepang sareng pejabat koperasi angkutan umum
direktur umum ego alkas swasta patepang sareng pejabat koperasi angkutan umum

Pangatur Umum EGO Nihat Alkaş, Wakil Pangatur Fatih Eryilmaz patepang sareng pajabat koperasi transportasi wasta swasta ti kabupaten. Alkaş, dina biantarana dina rapat éta, "Tugas anu paling penting kami, masarakat Ankara dina kaayaan anu paling nguntungkeun, anu paling nyaman, pas mungkin, transportasi paling ekonomis sareng sustainable," saurna.

Pusat sauran sareng saluran komunikasi anu sanés, seuseueurna pamundut sareng keluhan ti Badan anu nyatakeun yén angkot asalna tina Alkas, pejabat Angkutan Umum Khusus pikeun matuh jam jasa, aturan patalimarga, sareng utamina naroskeun warga pikeun ngalakukeun sopan.

Alkaş nyarios yén aranjeunna hoyong méréskeun masalah ku ngahiji sareng sadayana pamangku kapentingan sareng satuju yén aranjeunna bakal mendakan model anu paling pas dina angkutan umum. Menunjukkeun yén berorientasi jalan sareng silih émutan gagasan penting dina pamahaman kotamadya sosial, Alkaş nambihkeun yén aranjeunna bakal mendakan anu paling saé, leres sareng anu paling indah babarengan pangertian ieu.

Kepala Dinas Operasi Beus Mustafa Geyikçi ogé ngadatangan rapat di mana tungtutan pejabat Koperasi Umum Awéwé anu didangukeun.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar