Tabel Jingjung pikeun Angkutan Karéta Api Henteu Henteu Dimimitian

aplikasi méja jeruk pikeun transportasi anu teu hurung dimimitian
aplikasi méja jeruk pikeun transportasi anu teu hurung dimimitian

Méja Permohonan pikeun Angkutan Karéta Api Henteu Henteu Dimimitian; Adil Karaismailoğlu, Wakil Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur: ken Nalika ngembangkeun jasa aksés kalayan réspon, kami hoyong prakték ieu dianggap salaku hak sareng jasa, sanés bantosan. "

Dilakukeun dina naungan tina Transportasi na infrasturktur Departemen kalayan aksés unhindered obyektif "Aksesibilitas Project of panumpang Layanan Angkutan di Turki", nu 2 dina angkutan rail Désémber 2019 "Oranyeu Table" titik layanan dibere dina upacara diayakeun di Stasiun Kereta Ankara.

Upacara kasebut, Wakil Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Adil Karaismailoğlu, Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun, Pangurus Umum TCDD Kamuran Yazici, Kulawarga, Kamentrian Buruh sareng Jasa Sosial, perwakilan organisasi non-pamaréntah, kareta api, warga masarakat anu hadir.

Timbalan Mentri Karaismailoğlu dina biantara nya di upacara, belegug ditumpurkeun bakal diliwatan ka aplikasi munggaran di Turki "Oranyeu Table" dipénta ku aplikasi, teu sukur, ngahontal kalayan layanan presentasi profésional anu katuhu nu bakal mungkin.

"Aplikasi Orange Table dimimitian di stasiun 13 sareng stasion sareng jurus YHT"

Karaismailoğlu negeskeun yén jasa éta bakal sayogi dina titik 13 di stasion karéta api sareng stasiun anu gancang sareng layanan anu disayogikeun sareng personel 53 bakal diperpanjang ka stasion utama sanés dina waktos anu badé.

Karaismailoğlu, uncu Orange Table nok point point of the citizens who want to benefit from this service request, over internet, agency or call center will say you when meuli ticket, njéntrékeun Karaismailoğlu, saurna:

"Nalika tanggal perjalanan, warga urang bakal pencét sareng ngantosan tombol titik jasa di lawang stasiun ti mana stasiun atanapi tempat kostna anu badé angkat, sareng anjeunna bakal angkat ka petugas tugas dina waktos anu sami. Maka perwira bakal sumping sareng ngarambat kana korsi bakal ngiringan warga kami. Di stasion tempat panumpang kami bakal darat, Masa Oranyeu Méja ”bakal pendak sareng petugas pelayanan sareng ngabarengan penumpang kami ka jalan kaluar tina stasion. Warga urang anu ditumpurkeun bakal kénging jasa ti leungeun anu yakin sareng kompeten ti mimiti stasiun dugi ka lawang hareup ka panto kaluar di stasion dimana badé darat. "

Karaismailoğlu ogé nyatakeun yén aranjeunna bakal janten pengikut ngeunaan perbaikan jasa anu ditawarkeun pikeun warga cacat sareng nyarios, ister Abdi hoyong ngingetan yén urang bakal ngusahakeun anu langkung saé kalayan tanggepanana. Kusabab urang ningali masalah salaku jasa, sanés ngabantosan

Nyarios yén aranjeunna mikaresep hareket Transportasi diaksés kanggo sadayana ”, Karaismailoğlu nyatakeun yén jasa ieu, anu bakal disayogikeun ka warga anu ditumpurkeun heula, ogé bakal nyertakeun panumpang dina mobilitas terbatas di hareup.

"Dina masarakat dimana warga cacad senang, sadayana bagja"

Karaismailoğlu nerangkeun yén sadaya jelema bakal bagja di masarakat dimana warga cacad senang sareng nyarios, "Kusabab kasadaran luhur di masarakat sapertos ieu, empati kasadaran parantos aya. Inténsial sosial mangrupikeun tingkat paling luhur, kalayan sudut pandang inklusif tinimbang diskriminator. Urang walked ngaliwatan ngungudag tina proyék diakses Turki urang panghadena kanyataan ieu. "Kapanggih assessment The.

Manajer Umum TCDD Ali İhsan Uygun nyarios yén kagiatan anu diayakeun dina ruang lingkup N 3 Désémber Day World People with Disabilities olduğun mangrupikeun kasempetan pikeun nyiptakeun sinergi sareng kasadaran supados ngahasilkeun solusi énggal pikeun masalah jalma-jalma anu cacad.

Uygun, saurna: Panumpang ditumpurkeun sateuacan sareng saatos perjalanan pikeun méréskeun pitulung yardım Orange Table ”aplikasi, di tempat munggaran anu jurus YHTs di Ankara, Eryaman, Polatli, Eskisehir, Bilecik, Bozuyuk, Arifiye, Izmit, Gebze, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı sareng Konya, stasion éta bakal kalebet. Méja Oranyeu, anu dipasang kana jasa sareng tanaga 53 sareng kerjasama TCDD Taşımacılık AŞ, bakal ditambihan dina taun-taun bakal datang. "

Bennur Karaburun, Panaséhat ka Kementerian Kulawarga, Buruh sareng Layanan Sosial, nyarios: "Unggal taun, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur kami ngatur hadiah anu saé pikeun jalma cacad dina 3 Désémber Dinten Dinten Gencatan Jalma. Tabel jeruk ogé kado kageulisan. Hatur nuhun. ”

"Aksesibilitas mangrupakeun masalah konci."

Turki Association ditumpurkeun Pupuhu Turhan İçli PBB 'Konvénsi dina Hak ti ditumpurkeun "dina taun panganyarna di Turki dina kerangka hukum on cacad cuti pisan nice jeung kitu bersuara kasadaran ngaronjat.

Aksésibilitas İç mangrupakeun masalah konci. Hak séjén teu tiasa laksana upami teu kahontal ieu. ”

Turki Association ditumpurkeun Présidén Chalabi oge yén katuhu tina jalma kalawan disabilities salaku saha hak perjalanan, supaya jalma ditumpurkeun pikeun ilubiung dina kahirupan masarakat, cenah.

Saatos diskusi, aplikasi Oranye Table Point diluncurkeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar