ESHOT Olahraga Nampi Kelas lengkep ti Ahli

ESHOT Siap pikeun Darurat
ESHOT Siap pikeun Darurat

ESHOT Olahraga Nampi Kelas Lengkep ti Ahli; Diréktur Jéda Gedong ESHOT Gediz Pangropéa beurat dina lindhu sareng lomba seuneu sababaraha menit anu pikaresepeun.

Izmir Metropolitan Municipality ESHOT Diréktur Jéndral, luyu sareng hukum latihan darurat darurat, henteu milarian pamandangan aksi. Dina Fasilitas Pangropéa beurat Gediz, gempa skala 6,3 parantos nyababkeun tina skénario sahingga sistem listrik di gudang pusat éta seuneu. Staf na nyimpen gudang tanpa panik, perhatikan seuneu anu teu énggal ku cara ngagalankeun bahan seuneu jeung disebut departemén seuneu. Di sisi anu sanés, para staf anu tugasna mareuman sareng ngusir seuneu ku ngalebetkeun gudang, pipa pamadamilan seuneu nyusun heula. Latihan nampi tanda pinuh ti ahli

Karyawan kumpul di daérah anu aman diitung sareng jumlahna leungit alatan latihan. Usaha parantos ngamimitian mendakan staf anu leungit. Saatos campur mimiti ku tim médis ka staf anu luka, staf éta dikirim ka rumah sakit ku ambulan. Ku bantuan latihan ieu, Diréktur Jéndral ESHOT tujuanana pikeun siap darurat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar