Menteri Angkutan Étiop ngadatangan Situs Railway AKH

menteri angkutan étiopian situs dmiryolu dilongok
menteri angkutan étiopian situs dmiryolu dilongok

Menteri Angkutan Étiop ngadatangan Situs Railway AKH; Di Étiopia, karya dilaksanakeun di 1,7 milyar dolar Awash Waldia-Hara Gabaya Railway Project, anu dilakukeun ku perusahaan Turki Yapı Merkezi Holding.

Menteri Pengangkutan FDC Ethiopian Dagmawit Moges, Présidén Daerah Amhara Temesgen Tiruneh, Perwakilan Perdana Menteri Urbanisme sareng Konsultan Infrastruktur Jantirar Abay, CEO ERC Sentayehu Woldemichael sareng utusanna, Wakil Pengurus Proyék Railway Afrika, Ilhan Cengiz AKH ngadatangan situs konstruksi dibarengan ku Manajemén Proyek.

Tim éta dimimitian kunjungan ku demonstrasi cinevision di gedong Bengkel sareng Toko Umum di Depot. Saatos ngantepkeun bengkel sareng Depot kalayan kendaraan, Stasiun Kombolcha dicandak sareng poto peringatan dicandak sareng Bridge-40, Transformer-6 sareng Tunnel-7 masing-masing dilongok masing-masing.

Dagmawit Moges, anu nandatanganan buku peringatan, nyatakeun kabagjaan yén Temesgen Tiruneh sareng Jantirar Abay parantos réngsé proyék kami kalayan standar anu luhur sareng pengorbanan anu saé.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.

Mégér Railway Ayeuna

PTS 09

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar