Aplikasi Tabel Oranye dina Stasion Karéta sareng Stasion Dimimitian Dinten

Angkutan Bébas ka 1 Million Penumpang ditumpurkeun dina Karéta Api
aplikasi méja jeruk dimimitian di stasion sareng stasion ayeuna

Aplikasi Tabel Oranye dina Karéta sareng Stations; Aplikasi Orange Table Service Point, anu bakal masihan dukungan pikeun mindahkeun penumpang anu ditumpurkeun di stasion sareng stasion, ka kosan-badarat sareng nransferkeun kendaraan, diluncurkeun ku Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur dina upacara anu bakal diayakeun di 2 di 2019 dina Désémber 10.00.

Aplikasi Orange Table Service Point; Karéta laju gancang lirén dina stasiun sareng stasiun 13, panumpang ditumpurkeun di stasiun / stasiun jalan ka daérah Oranye Service Point Point, karéta badé angkat ka korsi sareng tungtung perjalanan ku pejabat Juru Béntang Oranye Service ditutup ku aplikasi.

Dina stasiun 13 / stasiun dimana karéta laju anu eureun pikeun aplikasi Jingjing Jaringan Point Point, jumlah karyawan 53 anu disayogikeun ku TCDD Tasimacilik AS, anu parantos nampi pelatihan profésional, parantos ditugaskeun ku nganalisa kabutuhan fisik sareng méntal anu ditumpurkeun. Titik jasa ieu mangrupikeun Ankara, Eryaman, Eskisehir, Konya, Pendik, Sogutlucesme, Halkalı, Izmit, Polatli, Bozuyuk, Bilecik, Arifiye, Stasion Gebze sareng stasion.
Nalika panumpang ditumpurkeun tikét tina internét, aranjeunna bakal ngeusian formulir éta ku ngaklik tombol "béwara béja panumpang" dina layar kasimpulan, sareng panumpang anu ditumpurkeun anu teu tiasa ngeusian formulir éta tiasa nyandak kauntungan tina jasa ku cara nerapkeun ka Juru Bagean Jalur Oranyeu.

Panumpang anu mupangati jasa Juru Oranyeu bakal dipanggih ku anggota anu aya di lawang ka stasion sareng diangkut ka korsi anu badé angkat, sareng bakal dipanggihan di stasion kadatangan sareng dibarengan ka jalan kaluar tina stasiun sareng kendaraan anu bakal ditunggangna.

Panumpang anu hoyong kauntungan tina jasa ieu diperyogikeun mencet tombol jeruk anu disimpen dina tempat khusus dina lawang stasiun / stasion.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar