Haydarpaşa Stasion Karéta Dalam Negeri Anu Téang Pikeun Anu Hareupna

Haydarpaşa Stasion Karéta Dalam Negeri Anu Téang Pikeun Anu Hareupna
Haydarpaşa Stasion Karéta Dalam Negeri Anu Téang Pikeun Anu Hareupna

Jero Stasion Karéta Haydarpaşa pikeun Pertama; Dina 2010, karya restorasi di Stasion Karéta Api Haydarpaşa, anu ngagaduhan seuneu dina hateup sareng ngalaman karusakan anu saé, parantos réngsé. Pikeun kahiji waktos status panganyarna tina gedong stasion TRT News Anjeunna RSS eta.

Haydarpaşa Stasion Karéta mangrupikeun salah sahiji simbol anu paling penting Istanbul saprak dibuka tina 1908. Gar parah beurat ku seuneu di 2010. Alatan Proyék Marmaray, jasa karéta lirén di 2012.

Garda parantos ngalaksanakeun pamulihan sababaraha taun. Ayeuna panalitian umumna réngsé.

Stasion Karéta Haydarpaşa bakal muka panto na pikeun panumpangna sapertos biasa. Prioritas bakal dipasihan ka karéta laju, sésana kapasitasna bakal dianggo pikeun karéta jarak jauh.

Ruang ngantosan, stan tol, sulaman témbok, panto kai, hiasan siling özen Unggal jéntréna dijaga. Dina hateup 2010 kaduruk, sadaya karya tos réngsé.

Penggalian arkéologis di Taman Kebon ogé dilaksanakeun. Dipiharep yén stasion ieu bakal dibuka nuju akhir taun payun alatan usaha anu dilakukeun kalayan atep-atasan. Nalika éta dinten parantos sumping, Stasion Karéta Haydarpaşa bakal ngagaduhan dinten lami deui.

Gambar Stasiun Kereta Api Haydarpasa

Berita Elif Akkuş - Pahlawan Laut Laut

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar