Tanpa Lolos Industri baja, Teu Bisa Jadi Industri Pertahanan Kuat

Tanpa Lolos Industri baja, Teu Bisa Jadi Industri Pertahanan Kuat
Tanpa Lolos Industri baja, Teu Bisa Jadi Industri Pertahanan Kuat

Beungeut Kardemir Karabük Besi sareng Industri baja sareng Trade Inc., General Manager. Hussein Genocide, Sabah Pikiran Rakyat ku Luthfi Kirdar Kongrés Center, nu kadua dilaksanakeun sataun ieu Turki 2023 Summit 'spoke di Pertahanan Industries katutupan ku panels. Soykan nyarios: "Sektor Pertahanan sareng Penerbangan parantos janten kakuatan pangpentingna pikeun pangwangunan industri di sakumna dunya. Perindustrian henteu tahan, kecuali pikeun kaayaan anu khusus pisan. Hijina bahan anu dianggo di industri nyaéta beusi sareng baja. Upami anjeun teu ngagaduhan industri baja anu kuat, anjeun moal tiasa gaduh industri pertahanan anu kuat. "

visi Industri Pertahanan 2023 Turki urang jeung sesi gempungan kamari ngabahas strategi kahareup parusahaan urang CEO Dr. Salian Hüseyin Soykan, TUSAŞ General Manager Prof.Dr. Dr Temel Kotil, Pupuhu Aselsan sareng manajer Umum Dr Haluk Görgün, Bülent Santırcıoğlu, General Manager BMC Land Vehicles, milu janten narasumber.

Rapatna dimimitian ku ucapan pambuka Menteri Dagang Ruhsar Pekcan sareng masihan inpormasi ngeunaan tempat sareng pentingna baja dina industri pertahanan. Hüseyin Soykan nyarios yén baja di China, anu nyalira ngahasilkeun langkung ti satengah tina 1,8 milyar ton baja anu diproduksi di dunya taun ka tukang, disebat pir tina béas industri ABD, yén dalil utama anu dianggo ku Présidén Amérika Serikat Trump dina perang perdagangan mangrupikeun asal-usul Uni Éropa, Batu Bara Éropa. Nyarios yén éta didasarkeun kana Komunitas Komunitas baja, nagara-nagara anu teu gaduh industri baja anu kuat, industri pertahanan bakal nandang kalemahan, saurna. Di tungtung xnumx'l sataun mangsa operasi ngalawan terorisme di nagara urang, loba nagara Kulon, baja Turki urang disadiakeun ka embargo reminding Soykan, "1990 taun geus kaliwat, nanaon geus robah. Waktos ieu aranjeunna henteu ngirim bahan baja, anu janten komponén utama kendaraan militer.

Soykan, anu ogé daptarkeun saran pikeun ngaleungitkeun masalah anu dialaman dina masalah ieu dina biantara, mimiti nyatakeun yén hiji inventory kuantitas, ukuran, bentuk fisik sareng kualitas steel anu dianggo dina industri pertahanan kedah dilakukeun teras pondok, sedeng, jangka panjang sareng proyéksi jangka panjang teraskeun sareng integrasi pinuh ku industri baja sareng industri pertahanan bakal mastikeun. ceuk hiji otoritas panganteur kedah ditetepkeun anu bakal ngahijikeun wawakil sektor sareng ngagampangkeun prosedur anu diperyogikeun.

Turki 40 juta ton per taun kalayan produksi upcoming industri baja, di dunya 8., Sedengkeun di Éropa sanggeus Jerman, nu 2. Dr. nyatet yén produsén panggedéna. Hüseyin Soykan ogé nyayogikeun inpormasi ngeunaan usaha perusahaan pikeun industri pertahanan. Républik ngora Kardemir anu acan 14. Dina Gazi Mustafa Kemal Ataturk jeung visi tina kapamimpinan ngadegna 1930 's sarta yén dina tungtungna jadi operasional' pabrik ngadegkeun judul pabrik 'tumuwuhna industri Turki urang tina Genocide ucapan Voicing mangrupakeun salah sahiji blok wangunan dasar terus saperti kieu:

X urang Républik urang 2. Aya Kardemir anu ngintegrasikeun sareng nyumbang kana target 2023 anu diatur ku Tuan Présidén kalayan visi hiji pimpinan anu hébat. Di hiji sisi, bari nyayogikeun padamelan anu dipikabutuh pikeun kelestarian finansial sareng téknis, di sisi sanésna, kami nyayogikeun input ka sektor kritis sapertos pertahanan, otomotif sareng manufaktur pikeun kasalametan nagara sareng bangsa urang. Tangki palet sareng laras laras, pengikat dipaké dina kendaraan militer, baja, dianggo dina sagala rupa elemen transfer anu tahan ngagem, steel datar sempit anu dianggo dina kapal sareng kapal selam sareng bahan profil sareng bagian-bagianana, utamina dina rel ayeuna leuwih berharga tina rel urang nagara sareng wilayah sareng produsén roda karéta. Naon anu ningkatkeun motivasi urang dina sadaya karya ieu disumputkeun dina sajarah urang. Salah sahiji alesan anu paling penting pikeun pemilihan Karabük salaku landasan perusahaan urang nyaéta refleks pertahanan. Kalayan refleks ieu, pabrik didirikeun di Karabük, anu dikurilingan ku gunung, dimana kapal terbang henteu gampang dibom. " Soykan réngsé pidato ku nyarios, net Kami terang yén tanpa nagara urang anu aman, boh industri moal industri baja, atanapi urang bakal tiasa tengtrem ”.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar