Hungkul, Menteri Cavusoglu'nun Channel Istanbul Walon

Walon kana koméntitas saluran saluran gembllun
Walon kana koméntitas saluran saluran gembllun

Présidén Rem BB Ekrem amo mamo Ÿ mlu ngajawab patarosan wartawan saatos pidato na di rem Gempa Bumi ep. Amo amo mamoÄ, lu ngaréspon kana laut sanésna urang pencét Kazma, hartosna Mev Kananal Istanbul un ku Menteri Luar Negeri Mevlut Cavutoglu.

Nekenkeun yén halk stanbul jalma gaduh pangaweruh konusunda konusunda r Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal Kanal, Kanal amo amo amo amo amo amo amo amo amo amo amo Kami ngagariskeun yén matéri anu bakal mangaruhan kana konstruksi éta henteu dangkal sacara désainer sareng yén "urang henteu gaduh prosés pikeun dilélér. Dimana Menteri Luar Negeri nuju, dimana hubungan éksternal atanapi masalah anu sanésna, anjeunna henteu merhatikeun kuring. Saur kuring ka Istanbul, 16 juta jalma, kanggo ningali naon harga nagara ieu.

Ekrem Imamoamlu, Walikota Istanbul Buyuksehir Munisipalitas (BB), nyayogikeun kaméra saatos pidato dina bengkel gempa. . Pertanyaan anu ditaroskeun ku wartawan ka Imamoglu sareng jawaban anu dipasihkeun ku Présidén BB nyaéta kieu:

Aya ngaran dina protokol anu dipilarian ku panon; Gubernur Istanbul, Présidén AFAD. Saréréa di dieu parantos diajak, ku kanyaho kuring. Tahan tina pelayanan anu relevan ka gubernur. Panginten batur anu ngalambangkeun papan atanapi utusan-énggal tiasa sumping; tapi kuring henteu terang saha anu sumping, jelas henteu. Abdi ngarepkeun aranjeunna parantos sumping. Ayeuna poko, kanyataanna, para ilmuwan tingkat luhur, jalma téknis, naon anu bakal nambahanana. Kami mangrupikeun jalma-jalma anu kedah ngadangukeun manajer sareng ngajantenkeun tanggung jawab. Sanaos aranjeunna henteu sumping, urang bakal gaduh laporan.

â € œI LUKU AT ISTANBULâ €

Anjeun ogé parantos sumping ka saluran di Istanbul. Pulitik ogé aya dina agenda anu. Menteri Luar Negeri Mevlâv à çavuþoðluülülülà ¢ â s¬â € œKitu ayeuna kami pencét galian, sapertos penerbangan maritim ngagaduhan kecap. Sikep anjeun terus. Dimana proyék Kanal Ä Istanbul? Alatan jangjang kakuatan ditangtukeun sareng keukeuh dina masalah ieu.

Urang nempo yén jalma-jalma di Istanbul ngagaduhan pengetahuan ampir enol dina panalungtikan urang. Aranjeunna terang saluran stanbul stanbul, proyék g kanal anu menarik, saluran ir ti mana waé €. Sangkan aranjeunna henteu gaduh inpormasi ngeunaan dampak, karusakan anu bakal ngahasilkeun, kauntungan sareng kalemahan naon éta bakal ngarugikeun. Subjék anu bakal mangaruhan bumi, ékosistem, iklim, sareng gempa dina unggal aspék, bakal mangaruhan populasi sareng struktur, moal disebut pangwangunan dangkal. Kami ngagambar emas balok. Dimana Menteri Luar Negeri nuju, dimana hubungan éksternal atanapi masalah anu sanésna, anjeunna henteu merhatikeun kuring. Kuring ningal Istanbul, 16 juta jalma, naon harga nagara ieu. Janten ieu dijelaskeun meureun 75 milyar, panginten 125 milyar pon. Naon biaya-biaya sapertos di Turki ayeuna? Naon pangaruhna kota ieu dina géografi kuno, baheula sajarahna? Naon dampak kana tatanén atanapi leuweung daérah? Naon dampak dina kahirupan manusa, totalitas géografi patalimarga? Abdi badé ngurus éta. Éta naon anu kapentingan kuring. Kuring bakal terus ngumumkeun, dibagikeun sareng ngobrol.

â € œKRÄ ° TÄ ° K MELEN â €

Naon kaayaan panganyarna dina bendungan? Dupi aya kekurangan cai di Istanbul? Ayeuna, bendungan kami langkung luhureun 36% tina penempatan. Laju padudukan, anu parantos turun dina sababaraha minggu, parantos dugi ka dinten 3-4. Éntri kami ditunda; tapi urang henteu acan hirup. Skénario cai rérédan R Istanbul aya patalina sareng halodo di luhureun taun 2. Urang bakal ningali kumaha halodo ieu bakal mangaruhan bulan usum panas. Dina waktu ieu hese ngadamel prediksi ngeunaan mojang. Upami aya halodo taun hareup, babaturan urang ngarepkeun kakurangan cai di 2021. Tangtosna, ieu mangrupikeun hal 2 anu ngajentrekeun. Salah sahijina nyaéta proyék sajarah anu Melen Bendungan dipikanyaho dibuka sateuacan 2 taun ieu, sareng dinten ayeuna aya jutaan kubik méter cadangan cai anu tiasa Istanbul nyusupan. net Kusabab inpormasi panganyarna anu kami tampi, santunan anu relevan pikeun biaya tambahan tina proyék pikeun ngahapus pabrik anu salah dilakukeun didieu masih teu direngsekeun. ¦ 2040â € X, 2071â € su dugi ka kami ngagaduhan masalah cai, kami parantos nyandak kota, kalebet Présidén, kalebet Présidén, kalebet Présidén, dipasihkeun ka masarakat. Kami dipilih ku ngajamin garansi éta. Ku sabab éta, prosés ieu ogé mangrupikeun masalah nasional. Upami DSÄ ° ngagaduhan masalah tunjangan, kami ngingetkeun lembaga anu bakal netepkeun tunjangan ieu dina masalah ieu sareng ngajak ka sensitipitas. Ieu mangrupikeun masalah anu penting. Sahenteuna kuring nganggap urang moal ngagaduhan masalah cai dugi ka X 2040, X the N 2071 Ÿ jangji sareng dijanjikeun ku Présidén Républik. Kami ngajak sadaya lembaga sareng organisasi nyandak tanggung jawab pikeun komitmen pikeun ngajawab sakabéh masalah. Di momen ayeuna, 2 sanés hartosna yén moal aya masalah cai di hareup. Salian ti kritis Melen Dam, proyék kami ngeunaan tabungan sareng pasokan cai anu kami bakal teruskeun. Dina bulan Januari, urang bakal damel di cai. Urang bakal mertimbangkeun di dinya. Tapi mimiti urang sadayana nganyatakeun ieu; Kanyataan yén proyék stanbul Kanal Kanal bakal ngancurkeun baskom cai sakitar 30 mangrupikeun buktina kumaha teu perlu sareng picilakaeun pikeun Istanbul. Hayu urang ngagambar emasna.

â € œNON TO INTERVENE TO MAIN KULIT SAINS

Sababaraha ngaran anu parantos lami damel di gempa anu parantos lami parantos réaksi ti média sosial ngeunaan kenginganana henteu dilebetkeun dina pangajaran ku manajemén dan BB. Naha anjeun sadar kana undangan ieu sareng anjeun bakal gaduh pesen ngeunaan éta?

Anu diulem janten walikota, anu sanés ¦ mah sanés intrusive atanapi hak janten dina bidang ilmiah. Hayu urang nyarios sakali ieu. Henteu aya anu diondang. Naon anu diucapkeun nyaéta perkawis panyatur. Démonstrasi nunjukkeun Élmu ilmiah anu nami ogé aktif sareng damel ku kotamadya kami di daérah anu sanés. Kuring terang, contona, yén Ä SKIK € ngajantenkeun aranjeunna damel pikeun digawé. Maka, teu aya élmuwan anu tiasa cicing di luar Istanbul sareng henteu kedah. Bisa henteu lengkep. Urang gaduh seueur ilmuwan. Bisa jadi teu tiasa sadayana janten speaker. Tapi ieu kudu mastikeun yén sadayana aya dina prosés. Kami nyiptakeun papan pikeun mastikeun ieu. ZatenIpun kuring parantos nyarios ka babaturan urang upami aya kasalahan anu dilakukeun, aranjeunna saur. Tapi aranjeunna henteu kedah milih henteu dugi sabab kuring sanés panyatur dina élmuna. Kuring miharep yén dinten atanapi énjing tiasa janten pamilon tingkat anu paling luhur sareng ngabagi sareng ngalamar inpormasi salami sumbangan. Henteu ngan ukur ka aranjeunna, tangtosna we ngajak sadayana dina artos ieu. Kekurangan dihapus. Ieu sanés anu munggaran atanapi anu terakhir. Kami bakal salawasna ngalebetkeun daérah sareng prosés anu bakal urang bahas dina gempa ieu dina unggal moment Istanbul. Kusabab masalah kahiji urang nyaéta gempa.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar