Menteri Turhan Ngirim Pribumi Husus Khusus pikeun Konya sareng YHT

individu pribadi turhan sareng kabutuhan yur khusus
individu pribadi turhan sareng kabutuhan yur khusus

Dina hambalan katilu im Hayu urang Ngiringan Barudak Urang Ngarobih Sasaréa ”Proyék, Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, Ali İhsan Uygun, Manajer Umum TCDD, Kamuran Yazıcı, Manajer Umum Angkutan TCDD, Osman Arslan, Manajer Umum Halkbank, Réktor Universitas Ankara. Dr Erkan İbiş sareng anu ngabarengan anjeunna dina upacara anu diayakeun dina 24.12.2019 di Stasion YHT di Ankara.


Dina biantarana, Menteri Turhan nyatakeun yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun kagiatan penting pikeun mastikeun yén barudak anu cacad langkung ageung dina kahirupan sosial sareng ngiringan dina kahirupan ékonomi, saurna, olarak Minangka Kementrian, kami ngadamel pangaturan anu diperyogikeun pikeun nyertakeun warga cacat dina kahirupan sareng ngamangpaatkeun jasa transportasi anu pangsaéna. Kami narékahan pikeun nyandak ukuran pikeun ngabantosan jalma anu ditumpurkeun salami kana perjalanan. ”

Turhan nyatakeun yén aranjeunna damel sareng konsép jasa anu berpusat manusa, sareng aranjeunna nggaji jalma-jalma anu bakal ngadukung kasusah warga anu cacad sareng jasa Orange Table, anu dimulai khususna dina perjalanan karéta laju anu gancang, sareng tujuanana kanggo dilegakeun jasa ieu di daérah sanés. Turhan nunjukkeunkeun sensitipitas Présidén Recep Tayyip Erdoğan dina masalah ieu sareng hatur nuhun ka anu nyumbang kana jasa ieu.

Turhan negeskeun yén aranjeunna bakal ngamekarkeun sareng mertahankeun pangaturan anu dipikabutuh pikeun nyandak sagala jinis ukuran bantosan fisik sareng kamanusaan. Menteri Turhan, jalma cacad nyandak bagian dina kahirupan sosial langkung bébas, langkung ti umur 65 ditawarkeun kamungkinan perjalanan murah ngingetkeun.

Turhan nyatakeun yén rél karéta disusun pikeun tujuan ngenalkeun kaéndahan di unggal daérah nagara éta. Turhan, dina kontéks ieu, warga manggihkeun kasempetan pikeun wisata kota-kota, aplikasi tina bagian-bagian nagara sanés nyarios yén aranjeunna nyebarkeun.

Turhan, anu museurkeun murangkalih anu bade angkat, masihan inpormasi ngeunaan tempat-tempat anu tiasa didatangan di Konya.

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar