Istanbul University bakal ngarawat staf akademik

Istanbul Universitas
Istanbul Universitas

Artikel di handap ieu Présidén Universitas Istanbul didaptarkeun di handap: Dumasar kana tulisan anu aya kaanggunan Peraturan ngeunaan Prosedur sareng Prinsip Ngeunaan Ujian Pusat sareng Ujian Entri anu tiasa diterapkeun, staf bakal direkrut ka kalungguhan Dosen sareng Asisten Panaliti.


Panawaran pikeun Ngalamar Pikeun Pembimbing (Unit Terapan)

1- Petisi (Calon dina petisi aplikasi staf, Unit, Departemen, Departemen / Program, Judul Staf, Gelar Staf, Syarat Khusus Ad sareng alamat kontak Nomer Telepon, E-Mail, sareng sajabana bakal jelas-jelasna, sareng diterbitkeun pikeun pengumuman Sakola Bahasa Asing,. sakola https://yabancidiller.istanbul.edu.tr/tr/ Bentuk aplikasi sareng formulir aplikasi dina website kedah dieusi sareng aplikasi na kedah dilakukeun.)
2-Salinan Kartu Idéntitas,
3-dihanca,
4-Dokumén anu nunjukkeun demobilisasi, panundaan atanapi pengecualian tina jasa militer pikeun Calon Lalaki (E-Pamaréntahan)
5-Hidup / Falsafah diploma diploma (Dokumen Disatujuan Institusi resmi atanapi dokumen E-Pamaréntahan)
6-Salinan sertipikat anu nunjukkeun kasaruaan diploma lulusan lembaga pendidikan tinggi asing ku Lembaga Interuniversity (Dokumén Institusi Disatujuan resmi atanapi Dokumén anu ditampi liwat E-Pamaréntahan)
7-Transkrip Resmi (Patali sareng Pendhidhian sarjana) (Dokumén Dinasur resmi Institusi)
8-Bijil ALES
9-2 poto biometric (dicandak dina genep sasih terakhir)
10-Bijil Basa luar nagri
11-Dokumén anu nunjukkeun tingkat pangalaman (tiasa diperyogikeun gumantung kana staf anu diumumkeun) (Dokumén Dinasur Institusi resmi)
12-Institusi Jaminan Sosial (SSI) Program Susulan Layanan (HİTAP) Sertipikat Pelayanan (Jalma anu ayeuna damel di lembaga umum sareng anu bakal dipisahkeun.) (Dokumén resmi disatujuan Otoritas)
13-Dokumén yén henteu aya catetan pidana (dokumén diala ngaliwatan e-Pamaréntahan)

Calon Instructor Ngalarapkeun ka Staf Ajar

1- Petisi (Calon dina petisi aplikasi staf, Unit, Departemen, Departemen / Program, Judul Staf, Gelar Staf, Syarat Khusus Ad sareng alamat kontak Nomer Telepon, E-Mail, sareng sajabana bakal jelas-jelasna, sareng diterbitkeun pikeun pengumuman Sakola Bahasa Asing,. sakola https://yabancidiller.istanbul.edu.tr/tr/ Bentuk aplikasi sareng formulir aplikasi dina website kedah dieusi sareng aplikasi na kedah dilakukeun.)
2-Salinan Kartu Idéntitas,
3-dihanca,
4-Dokumén anu nunjukkeun yén calon militer dirobih, ditunda atanapi dikaluarkeun pikeun jasa militer (E-Pamaréntahan)
5-Hidup / Falsafah diploma diploma (Dokumen Disatujuan Institusi resmi atanapi dokumen E-Pamaréntahan)
6-Salinan sertipikat anu nunjukkeun kasaruaan diploma lulusan lembaga pendidikan tinggi asing ku Lembaga Interuniversity (Dokumén Institusi Disatujuan resmi atanapi Dokumén anu ditampi liwat E-Pamaréntahan)
7-Transkrip Resmi (Patali sareng Pendhidhian sarjana) (Dokumén Dinasur resmi Institusi)
8-Bijil ALES
9-2 poto biometric (dicandak dina genep sasih terakhir)
10-Bijil Basa luar nagri

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar