Istanbul University bakal ngarawat staf akademik

Istanbul Universitas
Istanbul Universitas

Luyu sareng tulisan relevan Peraturan yazılı dina Promosi dan Lantikan ka Staf Akademik giren diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 2547, tulisan anu aya dina UU Nomer 12.06.2018, sareng Birim Istanbul Universitas Akademik Promosi sareng Kriteria Pelantikan 2. elemen bakal dilaksanakeun.


Calon dilarapkeun ka Staff Professorship Associate: Resume, Dokumén Profesional Madya, Publication Lists and Studies Scientific and publication disusun in 5 format PDF with Flash Memori and Rektorate Personnel Department must apply pribadi.

Profésor Madya

1-Ka staf 1 anggota dosen nganggo gambar biometrik dina situs wéb Badan Kepala Universitas
Bentuk Aplikasi (pikeun Profesor sareng Profesor),
2-2 Bentuk Panaliti Kaamanan sareng Panaliti Arsip (Gambar Biometric),
3-rékaman Pidana Pidana,
4-CV sareng Daptar Publikasi, Sertil Profesor Profesor Madya, Sertipikat Basa Asing, Diploma (Sarjana, Master, Doktor, Art)
Kompetensi, Ahli),
5-1 Photograp Biometric (dicandak dina genep bulan pamungkas)
6-Photocopy Identity oge kedahna sareng aranjeunna.

Catetan:

1- Persetujuan kasetaraan diploma anu diala ti nagara deungeun ku Badan Interuniversity pikeun sadaya gelar anu diumumkeun
sareng didokumentasikeun.
2- Calon kedah nyayogikeun sagala sarat pikeun Pasal 657 UU no.
Calon 3-Calon henteu ngagaduhan kawajiban Dines Propinsi.
Calon 4-Lalaki anu bakal dilarapkeun kana kalungguhan ieu henteu dina hal militer atanapi pengadilan
anu diperlukeun.
5-Aplikasi bakal dikintunkeun ka jabatan anu aya hubunganna dina 15 dinten saatos pariwara pariwara dina Warta resmi.
6-deadline kanggo Aplikasi: Dinten ka-15 saatos nyebarkeun pariwara urang di Warta resmi.
7-Aplikasi bakal dilakukeun ku jalma. Aplikasi ku mail ku kuring moal ditarima.
8-Calon anu bakal dilarapkeun kana kalungguhanana, Universitas Padjadjaran sareng Déwan Pengajian Tinggi dina situs wéb
Ngawengku tabel dipeunteun tina Publication Scientific numutkeun Promosi Akademik Akademik Universitas Istanbul sareng Kritéria Tugas
anu diperlukeun.
9-Calon ngalamar guru besar anu henteu nyandak Ujian Lisan Profesional Madya Profesional, saatos prosedur aplikasi, Kepegawaian
Ku ngeusian Formulir Aplikasi pikeun Ujian Profesional Lisan Profesional dina kaca Kepala Bagian
Unit Profesorna Bersatuan.
10 Us Ad http://www.istanbul.edu.tr/ bisa kahontal dina.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar