Aplikasi sapédah Foldingzmir tilepan

izmir tilepan sapédah sapédah
izmir tilepan sapédah sapédah

Kalayan aplikasi anyar Izmir Metropolitan munisipalitas, anjeun bakal tiasa ngarambat dina beus kotamadya sareng sapédah tilep dina waktos-waktos.

Metropolitan Munisipalitas, anu parantos nandatangani proyék penting pikeun janten İzmir janten "kota sapédah,, ieu dimimitian aplikasi anyar. Aplikasi 26, anu ditungtut dina bulan Agustus, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngumbara dina beus umum sareng sapédah tilepan dina waktos-waktos.

Izmir Munisipal Metropolitan ngaleungitkeun halangan pikeun tukang bisiksi pikeun kauntungan tina angkutan umum hiji-hiji pikeun ngamajukeun sareng ajak panggunaan sapédah di kota. Dina kerangka kaputusan anu di lakukeun ku Direktorat Umum ESHOT, pangguna sapedah, 26 Sakumaha tanggal 2019 Agustus, kamungkinan pikeun nguntungkeun tina jasa angkutan umum kalayan sapédah sapédah dina zona waktos anu tangtu.

Sasuai, beus kota tiasa naek kana sabtu minggu sareng liburan umum sareng bikes dilipil salami saminggu antara jam 09.00-16.00 sareng 21.00-06.00.

Izmir Munisipal Metropolitan dina taun-taun ayeuna sareng perkawis anu dilakukeun ku sistem rél sareng transportasi laut nyayogikeun kauntungan pikeun panumpang sapédah, sababaraha beus parantos ngagem aparat khusus pikeun ngangkut sapédah ramo non-lipatan.

Kota conto dina angkot sapedah

Perbandaran Metropolitan Mzmir, anu parantos kéngingkeun modél transportasi lingkungan supados milarian solusi pikeun kapadetan lalu lintas sareng nyumbang kana jalan kaluar tina krisis iklim, ngalaksanakeun pagawéan penting pikeun ngamajukeun panggunaan sapédah di kota. Pamakéan sapédah ningkat ku jalan ngenalkeun jalur sapédah sareng sistem sewa sapédah İS BİSİM Kent ka kota nunjukeun momentum nalika Walikota İzmir Tunç Soyer remen langkung milih ngulandara dina angkutan perkotaan sanés otoritas mobil. Izmir Munisipalitas Metropolitan ngarencanakeun pikeun ningkatkeun jalur sapédah anu aya di kota ka 2030 kilométer ku 453, pikeun nyayogikeun aksés ka jero ruangan kota nganggo sapédah sareng ningkatkeun aksés stasion sapédah pikeun jaringan sistem rel sareng pusat transfer. Izmir, EU-dibiayaan "Kita Hayu Turki Sapédah" proyék ieu dipilih salaku pelopor di kota.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar