Izmit Désa Jalanan Modéren

izmit bay bay anu modéren
izmit bay bay anu modéren

Izmit Village Roads anu Modéren; Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu penting pisan pikeun proyék transportasi, ngalaksanakeun pangropéa jalan, perbaikan sareng pamulihan dina desa-desa ogé pusat kota. Di arah ieu, trotoar aspal dilaksanakeun di Izmit distrik Gedikli sareng desa Zeytinburnu anu jalanna ruksak kusabab karya infrastruktur. Kalayan karya superstruktur anu dijalankeun, kanyamanan jalan désa Gedikli sareng Zeytinburnu parantos ningkat sareng kapuasan warga ieu dijamin.

635 TON ASPHALT TO MANCARCI VILLAGE

Aktivitas Jurusan Ilmu Élmu Désa Désa Izmit sacara intensif neraskeun pagawéan jalan di kampung, sakumaha aspal Gedara Désa Mancarcı. Dina jero ruang lingkup kajian, 500 ton bahan PMT sareng aspal 6 ton diturunkeun dina panjangna 470 meter sareng jalan lebar 635 meter.

JALAN METER 950 DITAYANGAN DI ZEYTINBURNU VILLAGE

Wilayah Zeytinburnu Désa Civcivoğlu ogé ngalaksanakeun pagawéan di Jurusan Ilmu Élmu, tim, 950 panjang panjang meter sareng lebar 6 ogé parantos ngalaksanakeun pagawéan séhat. 120 ton bahan PMT sareng sarebu aspal 209 ditumpukeun.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar