Harga Bosporus Express sareng Warta Tiket

Peta Bogazici Express
Peta Bogazici Express

Jadwal Beusorus Express Beus sareng Harga Tiket; Antawis Ankara sareng Sakarya, Bosphorus Express parantos ngamimitian penerbangan pikeun nyumponan kabutuhan transportasi di stasion perantaraan anu di mana YHT teu eureun. Anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan jadwal Bosphorus Express, jadwal sareng ongkos jadwalna.

Bosphorus Express, anu ditugaskeun pikeun nyayogikeun tungtutan masarakat pikeun kanyamanan sareng transportasi, mangrupikeun jalur karéta api utama anu dijalankeun ku TCDD antara Istanbul sareng Ankara. 2012-2014 dijalankeun antara Arifiye sareng Eskişehir. Karéta 24 dieureunkeun dina Juli 2014 sareng diganti ku karéta YHT.

Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Républik Turki, parantos ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngawaskeun kalayan ati-ati sagala jinis kabutuhan perjalanan warga sareng aranjeunna parantos ngamimitian jasa anyar teu ukur di YHTs tapi ogé dina jalur konvensional kalayan karéta anyar sareng dibuka deui Bosphorus Express.

Bancorus Express Perjalanan Waktu

Boğaz Kalayan Bosphorus Express pikeun dijalankeun dina beurang, waktos perjalanan bakal sakitar 6 jam. Karéta bakal angkat ti Ankara di 08.15 sareng bakal sumping di Arifiye di 14.27. Karéta api anu bakal angkat ti Arifiye di 15.30, bakal dugi ka Ankara di 21.34. Bosporus Express kalayan kapasitas panumpang 240 bakal diwangun ku gerbong pulman 4. Stasion 16, gedé sareng alit, dimana YHT henteu eureun, bakal dieusian sareng dieusian di stasion sareng ekspresna bakal ningkat upami paménta éta tinggi yolcu.

Peta Bogazici Express
Peta Bogazici Express

Stasiun Éksprési

Boğaziçi Express bakal numpak panumpang di stasion di handap ieu. Esenkent (gaduh eureun postur) Temelli, Polatli, Beylikkopru, Bicer, Sazak, Yunusemre, Beylikova, Alpu, Eskisehir, Bozuyuk, Karakoy, Bilecik, Vezirhan, Osmaneli, Alifuatpasa, Dogancay'da bakal eureun.

  • Stasiun Kereta Api Ankara
  • Esenkent
  • Xinjiang
  • dumasar
  • Polatli
  • Beylikköprü
  • Bicer
  • yunusemre
  • Beylikova
  • alpu
  • Eskisehir
  • Bozoyuk
  • Alifuatpaş ka
  • Arifiye

Bosporus Express Waktos

Aya ngan hiji perjalanan antara Ankara Arifiye sareng waktos ieu:

Ankara Arifiye 08: 15 Waktosna

setasion kasumpingan kaluar

Arifiye Ankara 15: 30 Waktosna

Peta Bosphorus Express

Harga Tiket Bosporus Express

Jarak anu paling jauh tina Bosphorus Express (2 + 1 Pulman) £ 55 .

Sajarah Bosphorus Express

Bosphorus Express mangrupikeun jalur karéta api utama anu dioperasikeun ku TCDD antara Istanbul sareng Ankara. 2012-2014 dijalankeun antara Arifiye sareng Eskişehir. 24 dieureunkeun dina Juli 2014 sareng diganti ku karéta YHT. Ieu dimimitian perjalanan na nganggo gerbong anyar CIWL, salah sahiji karéta ngarah tina TCDD, ka Stasion Kereta Api Ankara di Ankara. Biaya tikét tunggal nyaéta 1 lira sareng tikét perjalanan anu diénggalan nyaéta 1968 lira. Lokomotip karéta api nyaéta solar sareng karéta 32 km ti Istanbul ka Arifiye listrik di 56. 1977 Dina Januari 131, karéta ekspres caket Esenkent tumbukan sareng karéta milik tina Anatolian Express.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar