Perbaikan Mesin Latih Béténg Luhur

jalur karéta gancang tinggi kalayan perbaikan mesin salaku hasil tina lembut éta
jalur karéta gancang tinggi kalayan perbaikan mesin salaku hasil tina lembut éta

Perbaikan Mesin Latih Béténg Luhur

Diréktur régional Républik Propinsi Turki ngeunaan Jalan Raya (TCDD) 2019/613571 GCC kalayan perkiraan hargana 9.488.000,00 TL Mesin Kacepetan Gancang Luhur Mesin Mékanis Reparatif tender pikeun tender 1 nawar perusahaan sareng numutkeun tawaran tender akhir 9.460.000,00 TL PERUSAHAAN UZKA. VE TİC. Inc. Geus meunang.

Éta lembut nyertakeun karya 400.000 m Mesin Perbaikan di YHT Galur. Durasi padamelan nyaéta 12 (dua belas) dinten kalénder tina pangiriman tempat.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar