Jasa Ngasilkeun Kahirupan ti TCDD

Ali Ihsan Sadia
Ali Ihsan Sadia

Tulisan Manajer TCDD Ali İhsan Uygun anu judulna ler Layanan Pelayanan Langkung Gampang Ti TCDD Ra diterbitkeun dina masalah Désémber majalah Raillife.

TCDD General Manajer'S ucapan nu hade

Pikeun TCDD, urang tinggalkeun sataun sanés dimana urang parantos réngsé rada sengit, aktip sareng bangga. Proyék nasional anu penting sareng internasional anu dijalankeun ku 2019 bakal dikenal minangka tonggak penting pikeun nyusun organisasi kami minangka merek saalam dunya.

Nalika ngarencanakeun masa depan urang, urang museurkeun kagiatan P&P sareng narékahan pikeun ngahasilkeun anu pangsaéna pikeun karéta api ku pendekatan anu épéktif. Ngagunakeun sumberdaya nasional dina prosés ieu mangrupikeun hal anu mustah.

Direktorat Operasi Railway and Technology Center Dirate (DATEM), Kardemir, Karabuk Besi sareng Industri baja sareng Trade Inc., Karabuk University, Atılım University, TUBITAK migawé bareng kalayan proyék R&D penting anu kami parantos ngahontal. Unggal taun sateuacan "Domestik Merchandise Week X sohor dina 12-18 Désémber, rel anu urang ngahasilkeun sacara lengkep lokal sareng rasio karasaana parantos ningkat ku prosés termal tina TCDD dipatenkeun bakal manjangkeun umur ngagem waktos 3 dina kurva sempit (bengkung). Kanyataan yén rél ieu bakal ngirangan biaya pangropéa rel hareup mangrupikeun conto anu saé tambihan anu disayogikeun ku pendekatan domestik sareng nasional.

Salah sahiji tugas anu paling penting urang nyaéta pikeun mempermudah hirup pikeun warga urang anu ditumpurkeun anu nungkulan sagala kasusah anu dihadapna. Kami ngaluncurkeun Service Tabel Oranye di stasion 13 kami, anu bakal tiasa masihan penumpang ditumpurkeun pikeun nampi bantuan sateuacan sareng saatos perjalanan dina "World World of Disabled". Ayeuna, jalma cacad anu sumping ka stasion sareng stasion anu dipercayakeun kami ka…

Gaduh perjalanan anu saé sareng nganjang kasuksésan anjeun.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar