Tanda Bencana pikeun Saluran Istanbul! Gempa Diarepkeun tiasa Dipangaruhan ku Severna 9-10

Tanda Bencana pikeun Saluran Istanbul! Gempa Diarepkeun tiasa Dipangaruhan ku Severna 9-10
Tanda Bencana pikeun Saluran Istanbul! Gempa Diarepkeun tiasa Dipangaruhan ku Severna 9-10

Tanda Bencana pikeun Saluran Istanbul! Gempa Diarepkeun Bisa Dipangaruhan ku 9-10 Severity; Anggota Akademi Élmu Dr Naci Görür ngadamel pernyataan anu luar biasa ngeunaan proyék Kanal Istanbul. Ngantebkeun résiko anu bakal dilakukeun dina proyék di Istanbul, saur Görür, fazla Salila penggalian kanal, bakal aya réputasi kaleuleuwihan, longsor sareng runtuh dumasar kana ciri taneuh. Upami gempa diperkirakeun lumangsung, sungut Marmara saluran tiasa dipangaruhan ku parah 9-10 sareng kamungkinan yén éta bakal ngalaman karusakan anu serius.

"RISIKO SENTUH"

Nyebutkeun yén bahan 1-1,5 milyar m3 bakal digali sareng ékosistem, fauna sareng flora di daérah ieu bakal rusak dugi ka casa, Görür nyarios, "Panginten puluhan anu bakal kabentuk di Marmara. Tempo sistem sesar aktif di Marmara, karya ieu tiasa pisan bahaya. Salila penggalian saluran, bakal aya réputasi kaleuleuwihan, longsor sareng runtuh dumasar kana ciri taneuh. "

"9-10 DAPAT DIDENGKEUN INGKEUNNA"

Catet gempa mungkin di Istanbul, Görür nyarios, upami teu aya gempa anu diperkirakeun, sungut Marmara Saluran bakal kapangaruhan ku intensitas 9-10. Mungkin waé yén struktur anu teu kasabaran enol kana gerakan horisontal sareng nangtung, sapertos kanal, tiasa ngalaman karusakan anu serius ti gempa bumi ieu (atanapi anu salajengna).

Görür ngaevaluasi proyék dina hal geosciences sareng gempa ku ngabagi sababaraha peta sareng daptar ieu:

1- TUJUAN PROJEK: Istanbul Bosphorus pikeun masihan pasilitas kapal pikeun kapal, nyegah kacilakaan sareng nyayogikeun panghasilan.

2- ROUTE: Éta bakal digali di sapanjang lebak antara Tasik Küçükçekmece-Terkos Tasik. Bakal lebar sareng jerona anu hiji kapal anu tiasa waé.

3-SOIL (Geologi): Saluran ieu tiasa motong Miocene sareng rayi, langkung ageung masalah (sedimen) di daérah Küçük mekmece sareng bakal asup kana unit Eocene-Oligocene nalika lebet ngaler. Lantai ieu diwangun ku batu batu anu atos pisan sareng batu lempung anu leuleus, batu permata, pasir sareng sanés. Lawang tina saluran ka Laut Hideung diwangun ku taneuh lemes. Upami saluran ieu digali, éta teu kedah dielirakeun:

a) Kurang leuwih 1-1,5 milyar m3 bahan bakal digali. Ékavasi bahan ieu bakal salami taun, mesin penggalian sareng bahan peledak bakal dianggo, janten lebak sareng ékosistem, fauna sareng flora bakal musnah pisan.

b) Henteu mungkin pikeun nyimpen bahan tina ukuran ieu dimana waé. Sigana, pulau moal dibentuk di Marmara. Tempo sistem sesar aktif di Marmara, karya ieu tiasa pisan bahaya.

c) Salila penggalian saluran, bakal aya réputasi kaleuleuwihan, longsor sareng runtuh gumantung kana sipat taneuh.

d) Nalika digali di tingkat laut, saluranna bakal dijalankeun salaku sistem saluran air, ngancurkeun wadah cai bawah tanah sakitar saluran sareng nyababkeun salinisasi di daérah éta.

e) Wewengkon antara saluran sareng Bosphorus bakal janten pulo, janten sadayana sistem transportasi bakal dirobih sareng hésé. Utamana struktur anu bakal nembus Terusan bakal langkung picilakaeun sareng ongkos alatan luhurna sareng kaayaan taneuh. Pisahkeun pulo ieu ti Thrace ogé janten résiko militér.

f) Istanbul ngantosan gempa. Upami gempa anu diperkirakeun lumangsung, sungut Marmara Saluran bakal kapangaruhan ku intensitas 9-10. Struktur anu teu saimbang pikeun gerakan horisontal sareng nangtung, sapertos kanal, parah rusak ku gempa ieu (atanapi anu salajengna).

g) Numutkeun ka otoritas, bakal aya kota sahenteuna 3 juta sakitar Saluran. Ieu bakal ningkatkeun résiko gempa. Overpopulasi hartosna kaleungitan hirup sareng harta.

h) Saluran ieu bakal ngagabung Laut Hideung, salah sahiji laut anu paling polusi di dunya, sareng anu ayeuna nuju ka Marmara. Sagala polusi industri Éropa Tengah bakal dieusi ka Marmara.

I) Sistem Samudera Marmara bakal kaganggu sareng konsumsi oksigén dina laut ieu bakal ngagancangan. Ieu bakal ngajantenkeun kaayaan hirup langkung hese. Saperti tiasa katingal, proyék sapertos kitu ngagaduhan jumlah pinunjul tinimbang mulang. Sumawona, tibatan proyék ieu anu bakal nyéépkeun miliar dollar, karya-karya anu langkung penting pikeun nagara ieu tiasa dilakukeun. Kalayan téknologi ayeuna, patalimarga di Bosphorus tiasa dipantau sareng dikontrol langkung aman. Ieu langkung mirah sareng pikeun kauntungan nagara.

Kanal Istanbul Route Map

sumber: Sözcü

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar