Bursa Juru Ukuran Bursa Dipasang

kancing dipencet kanggo simpang yurisdiksi
kancing dipencet kanggo simpang yurisdiksi

Tombol Dipaksés kanggo Bursa Courthouse Junction; Wangunan gedung anyar, Pusat Élmu sareng Téknologi, Pusat Paméran, pangwangunan Dinas Pulisi sareng Gökmen Spasi sareng Aviation Center di parantosan kahaparan lalu lintas bakal dipiceun ku Bandsa Metropolitan Bursa bakal dihapus ku simpangna.

Pikeun ngaleungitkeun masalah transportasi di Bursa, Bursa Metropolitan Munisipal diteruskeun ku karya sapertos widening jalan sareng jalan anyar, persimpangan pinter, nyorong angkutan umum, sistem rel anu optimal optimasi, sareng anu sanés, éta merencanakeun pikeun ngatasi jalan trafik anu tersumbat sareng sasak anyar. Kalayan pindah gedong anyar, beban lalu lintas di titik sambungan jalan cincin wétan anu caket ka Istanbul Street naek sareng unggal dinten anu lulus, sareng Perbandaran Metropolitan bakal ngabéréskeun masalah ieu kalayan simpangan dua gelung.

Tugas proyék dimimitian

Walikota Kota Metropolitan Bursa Alinur Aktaş, boh di wewengkon Courthouse Junction sareng pangwangunan wangunan jasa tambahan anyar dina bidang Ilmu Élmu anu kapanggih. Dinas Pertambangan dina Jurusan Acemler BUSKI, Jurusan Ilmu Élmu sareng Taman Kebon Jurusan Dinas Éstétisitas Kota Édisi Menulis yén Présidén Aktaş, aya ogé anu patugas sareng 400'e staf metropolitan nyababkeun parantos ngingetkeun anu serius. Nyarios yén bagian 60 gedong jasa réngsé sareng aranjeunna badé ngabéréskeun karya sapertos April sareng Mei, Walikota Aktaş nyatakeun, "Wewengkon ieu ngagaduhan pentingna salaku lokasi gedong pangadilan. Kami parantos ngalaksanakeun setélan parkir tapi gedong parah naék. Langsung tukangeun éta Gökmen Spasi sareng Pusat Bagian Penerbangan, anu ogé urang salaku pamangku kapentingan. Urang ogé ngagaduhan Pusat Élmu sareng Téknologi. Nganggap wilayah anu adil, urang ngamimitian prosés anu patali sareng ngawangun jalan pintas anyar ka jalan Yalova sareng desain préstasi pengadilan dina situs. Hiji lupu simpang bakal aya kana daérah balik 14 kotamadya urang. Loop séjén bakal dikaluarkeun. Kami ngamimitian proyék sareng ngarencanakeun studi. Kami badé ngamimitian damel sareng taun énggal. Kami bakal parantos lega di daérah ieu anu nyababkeun kamacetan anu serius ..

kancing dipencet kanggo simpang yurisdiksi
kancing dipencet kanggo simpang yurisdiksi

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar