3 Ngadengkeun Kasus Bencana Karéta Hétro

kasus bencana karéta corlu dina pamariksaan katilu
kasus bencana karéta corlu dina pamariksaan katilu
Sidang 3 dina kasus bencana karéta Çorlu; Distrik Çorlu Tekirdağ, jalma 25 tiwas, jalma 328 anu kacilakaan dina kacilakaan karéta 3'inci percobaan ti mimiti.

Istanbul ti kabupatén Uzunköprü di Edirne HalkalıPanumpang 362 sareng karéta 6, pindah ka 8 Juli 2018'de Corlu Kecamatan Tekirdag caket Sarılar Kejiranan terganggu. Barudak 7, jalma 25 tiwas sareng jalma 328 anu luka.

TCDD 1 Diréktur régional, anu dipanggihan janten cacad utama dina kacilakaan ku Kepala Pendakwa Umum Çorlu Halkalı Turgut Kurt dilayanan Manajer Purwokerto Railway di Direktori Purwokerto Railway 14 urang. Çerkezköy Özkan Polat, Pangropéa Jalan sareng Pangropéa di Diréktur Pangropéa Jalanan, Celaleddin Çabuk, anu damel janten Perawatan Panyelenggaraan sareng Perbaikan di Kantor Pangropéa Jalanan, sareng Çetin Yıldırım, mangrupikeun tandatangan Kapala Bridges Çetin Yıldırım anu nandatangankeun tandatanganana dina laporan pamariksaan umum taunan. Çorlu 2'inci Heavy Penal Court ditukum dituntut dipenjara tina 15 unggal taun ka 1'er taun.

TENSION DI PERCAYAAN PERTARA

Sidang sidang éta di Juli di Çorlu Pangadilan Kaadilan di 3 Konférénsi 1, anu diayakeun salaku 130's Heavy Penal Court. Tapi, sababaraha baraya sareng anu tiwas mayit, henteu dicandak ka tempat anu teu aya rohangan di aula. Saatos insiden-insiden éta, pamariksaan dibawa ka 600 Juli Hall di Centerorlu Public Education Center di Çorlu Çoban Çeşme Neighborhood Bülent Ecevit Boulevard.

Dinten ayeuna, sateuacan sidang 3, pulisi nyandak ukuran kaamanan anu luas. Tim pulisi ti pusat propinsi Tekirdag dibawa ku bala. Peralatan X-Ray dipasang di lawang Pusat Pangajaran Umum. Titik Éntri pemisahan diciptakeun pikeun pengacara, korban, pamirsa sareng anggota pers. Di ruang pamariksaan, pamiarsa ditarik sareng dicandak.

'INGKEUN KAMI'

Baraya anu tiwas sareng cilaka dina kacilakaan, sidang, Pusat Pelajaran Umum Çorlu kumpul jarak di jarak 1 kilométer, leumpang, sumping. Kulawarga anu mawa poto tina jalma anu maot dina panangan, 'Hak, Kaadilan hukum', 'Kacilakaan rajapati,' ngalemparan slogan.

Zihra Bilgin, anu leungitna putri Bihter Bilgin, sadulurna Emel Duman sareng Derya Kurtuluş, saurna, "Dinten ayeuna dinten 520. Ngarepkeun kaadilan pikeun dinten 520. Teu aya anu dijaga. Saha waé anu aya dina ranté ieu teu ngantoskeun, ti handap ka tingkat paling luhur. Upami menteri tugasna, menteri kedah diusahakeun sareng ménéjer sareng hakim kedah diusahakeun dina tingkat anu panghandapna. Kabéh anu dipikahoyong kaadilan. ”

Turgut Kurt, Özkan Polat, Celaleddin Çabuk, Çetin Yıldırım, kulawarga anu tiwas, tatu sareng ahli hukum ngadangu. Pengacara Can Atalay, anu nyandak kecap anu munggaran dina pamariksaan saatos idéntifikasi, nyatakeun yén pengadilan mutuskeun naroskeun daptar anggota dosen pikeun pembentukan ahli anyar kalayan kualifikasi ahli ti paguron luhur. Ku cara kieu, ngajauhan kantor umum henteu katampi. Yıldız University University ogé henteu ngabales garansi éta. Er

Pamariksaan dituluykeun kalayan kasaksian para keluhan. Ceyhan Kahveci, anu luka dina kacilakaan, nyatakeun yén aranjeunna gaduh gegeruhan gedé sateuacan kacilakaan teras nyarios, Irung kuring rusak. Kacaurang dina awak kuring. Abdi ngawaduh. "

'NAJIL KITA BISA DAD UNCUT'

Salih Erbil kaleungitan garwa, Salih Erbil kacilakaan, ngahadiran pamariksaan sareng putri Gülgen sareng Gülşen. Gülgen Erbil nyarios, kuring angkat ka nini. Aya hujan saeutik, kumaha kacilakaan ieu tiasa kajantenan, paman? Saha anu maehan 25, Paman Hakim? Naha bapa anjeun maot dina yuswa anjeun? Paman Hakim, aya anu teu diabaikan. Ieu sanés kacilakaan karéta di hujan ieu. Saha anu maéhan ku bapa, emangna hakim? Şt Tiny Gülgen'in kecap ieu dina kecap aula teu tiasa nangtoskeun.

'Ceuk maranehna kami bakal nyuhunkeun hakim paman'

Saatos nyarioskeun putrana, Saliha Erbil ngawartoskeun putri-Na yén anjeunna dipercanten getih na rama ka paman hakim sareng nyarios yén budak awéwé éta ogé hoyong sumping ka pengadilan. Kuring nyaritakeun aranjeunna anu ngandelkeun getih bapa anjeun sareng paman. Barudak kuring nyarios yén urang bakal naroskeun ka paman pikeun nangtoskeun pikeun diri urang sorangan. Aranjeunna nyarios yén kami badé sumping. Kuring ngawadul atas nama barudak kuring. Kuring ngawadul ti luhur ka handap, ”saurna.

Ceuk Remzi Güvenç, "Kuring kaleungitan dua putri sareng dua incu. Aranjeunna sadayana handapeun taneuh. Kuring badé aub dina hal éta, Kuring ngaraos ”. Salajengna, tribunal jangji ka anu henteu kalebet dina dakwaan sareng badé milu kana hal éta.

'PENGURUSAN KOMUNITAS AUTHORISASIR

Turgut Kurt, salah sahiji defendan, nyarios dina kasaksian na nalika pamariksaan yén diréktur culverts aya dina program pangropéa. Ngajelaskeun yén insinyur anu ngalakukeun pagelaran di lapangan, Kurt saur, inde Dina rékayasa, insinyur nyambung ka urang ngalakukeun penilaian karusakan. Numutkeun anjeunna, pipilueun dilakukeun ka tempat anu leungit sareng cacad. Insinyur henteu ningali kabutuhan pikeun wadah balast di tempat anu lumangsung. Konu

Terdakwa Özkan Polat nyatakeun yén saatos manggihkeun insinyur anu napel diréktur diropéa, pamegaraan éta dianggap perlu.

Celalettin Çabuk, anu nyebatkeun anjeunna henteu milu dina éksplorasi padamelan, nyatakeun yén prosedur na saluareun anjeunna henteu nyandak bagian eksplorasi.

Pamariksaan éta dipasihkeun dina pasosore.

Sumber: Umur Anyar

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar