Kayseri Erciyes Kenalkeun sareng Pariwisata Thailand

Kayseri Erciyes Kenalkeun sareng Pariwisata Thailand
Kayseri Erciyes Kenalkeun sareng Pariwisata Thailand

Kayseri Erciyes diwanohkeun ka profesional pariwisata di Thailand, anu dikenalkeun salaku pasar dina lingkup pariwisata sareng strategi promosi anu anyar.

Dina rapat promosi Kayseri-Erciyes anu diayakeun di Bangkok, ibukota Thailand kalayan prakarsa Turki Airlines Kayseri Diréktur, agénsi pariwisata Kayseri sareng pejabat hotel patepang sareng wawakil agénsi pariwisata operasi di Thailand.

Poténsi gawé babarengan dievaluasi dina organisasi dimana pariwisata ngahiji. Kaéndahan alam Kayseri, khususna Erciyes, dijelaskeun dina turisme sareng kabeungharan budaya daérah sareng wawancara hiji-ka-hiji.

nunjukkeun yén loba jalma wanting pikeun buka Bangkok ti Thailand jeung Duta Turki Turki pikeun Alam Semesta Dağdelen Akgun, "jalma bakal pikir Turki di Thailand biasana asalna deyince Cappadocia na I tingali maranéhanana pisan impressed ti Cappadocia. Kuring yakin yén jalma anu bakal angkat ka Cappadocia kalayan presentasi sareng presentasi Kayseri bakal jalanna ka Kayseri ”.

THY Kayseri Diréktur Fatih Inan nyarios, "Kami ngayakeun panggung mimiti bengkel promosi Kayseri kalayan rapat ieu. Dina tahap kadua, urang badé janten tuan rumah agénsi Thailand di Kayseri. Saatos éta, kami badé ngamimitian ngajual. Kanyataanna, THY salaku harga khusus pikeun penerbangan Thailand-Kayseri anu urang pertimbangkeun nyiptakeun ”cenah.

Ngadatangan program éta di Thailand Erciyes Inc. Ketua Dewan. Murat Cahid Cıngı masihan operator pariwisata inpormasi ngeunaan prasarana ski Erciyes sareng kasempetan anu ditawarkeun ku daérah.

Erciyes nunjukkeun yén aranjeunna ngembangkeun jaringan promosi internasional dinten-dinten. Murat Cahid Cıngı nyarios, "Salaku Erciyes AŞ, urang coba ngahontal pasar énggal. Asia Tenggara mangrupikeun salah sahiji. Kusabab seueur jalma ti daérah ieu sumping ka Cappadocia. Kalayan kagiatan promosi anu bakal diayakeun di daérah ieu, urang tiasa nampi tamu anu sumping ka Cappadocia di Erciyes sababaraha dinten. Pikeun tujuan ieu, kami ngadamel strategi pamasaran sareng THY. Salaku refleksi ieu, urang ngenalkeun Erciyes di Bangkok babarengan sareng wisatawan di Kayseri. Dina kasempetan ieu, rundingan diayakeun sareng lembaga pariwisata utama Thailand sareng wilayahna. aranjeunna ngirimkeun wisatawan ka Cappadocia ka Agénsi ogé bisa boga imah Erciyes kami ngécéskeun yén infrastruktur geus siap, "cenahna.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar