Biaya Pengangkutan Bursa Diangkat! Tariff Anyar Épék 1 Januari

ningkatkeun biaya angkutan umum
ningkatkeun biaya angkutan umum

Era Angkutan Umum Bursa! Siswa dikaluarkeun tina pangaturan énggal harga harga angkutan umum di Bursa dina tanggal 1 Januari 2020. Ku sabab kitu, 4 taun ka pengker, 1,5 TL diterapkeun dina dua taun pamungkas harga lembaga subway siswa diréduksi jadi 2 TL, sedengkeun dina taun 1,35 moal ningkatkeun harga na mahasiswa bakal ngarambat langkung mirah batan hargana 2020 taun ka pengker.


Salian modernisasi kendaraan angkutan umum pikeun ngaktipkeun angkutan umum di Bursa, Munisipalitas Metropolitan terus ngalaksanakeun tarif ékonomi sareng parantos nandatangani tariff énggal anu bakal efektif dugi ka 1 Januari 2020. Murid anu nganggo angkot umum sacara intensif bakal dikénggalkeun tina tarif énggal, sedengkeun mahasiswa bakal ngarambat langkung murah tibatan tarif anu dilarapkeun dina taun 2016. Sakumaha anu bakal émut, harga murid numpak subway, anu 2016 TL taun 1,5, diréduksi jadi 2 TL 1,35 taun ka pengker. Dina régulasi énggal, diputuskeun pikeun neraskeun aplikasi harga tina 1,35 TL. Sanaos paningkatan bahan bakar, tanaga sareng perawatan dirawat dugi 4 persen dina 64 taun ka tukang, Bursa Metropolitan Munisipalitas masihkeun kabijakan transportasi anu santun kalayan tekad.

Peraturan di handap ieu tingkat paningkatan gaji minimum

Harga tarif anyar dumasar kana kanaékan ongkos anu bakal dilaksanakeun dina tanggal 1 Januari, didamel khusus pikeun warga masarakat sareng berpendapatan rendah. Tingkat paningkatan harga transportasi dijaga di handap tingkat paningkatan upah minimum pikeun dewasa, sedengkeun harga mahasiswa henteu keuna. Kalayan susunan anyar, numpak pinuh ka Metro éta 2.90 TL sareng diskon 2,55 TL. Kalayan susunanna, jalur panjang dikelompokkeun salaku 3,80 TL sareng garis pondok nyaéta 3 TL. Langganan pinuh bulanan ngaronjat ku 11 persén ditangtukeun salaku 200 TL. Harga langganan mahasiswa diteundeun angger di 90 TL. Kalayan aplikasi mobile BursaKart sareng situs wéb Bursakart dina taun énggal, transaksi sapertos ngirangan kasaimbangan, visa, ningali kasaimbangan, ngalanggan langganan ka sadaya Bursa Karts tiasa dilakukeun sacara online. Warga Bursa sering-terusan korban hukuman kartu anu teu leres bakal diterapkeun kalayan diskon 50 persen. Harga harga anyar bakal efektif ti 1 Januari 2020.

Laju diskon kanggo mahasiswa

Samentawis éta, mahasiswa anu ngagaduhan sataun pamulangan SMA di 2018 - 2019 taun akademik tiasa mupangate tina tarif diskon kanggo 1 taun dimana aranjeunna henteu tiasa meunang universitas atanapi nyiapkeun ujian pikeun sataun deui pikeun diajar jurusan anu béda.


Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar