Konya Supir Metropolitan Konya kanggo Meuli

konya buyuksehir beus anu bakal ngajantenkeun ngagaleuh soforu
konya buyuksehir beus anu bakal ngajantenkeun ngagaleuh soforu

Kotamadya Metropolitan Konya pikeun ngawula dina Konya Konya Hizmetleri A.Ş. Ngalamar anu hoyong lamaran kedah dilarapkeun ku jalmi ku 13 Désémber 2019.

Calon anu badé naros pikeun supir bus kedah sahenteuna lulusan sakola primata, sedengkeun calon sahenteuna 13 Désémber 2019 dugi ka 17.00 di Akçeşme Mah. Piri Esat Cad. Henteu: 23 Karatay / Konya.

Aplikasi Pemandu Beus Konya

Calon miharep panawaran; Kanyataan yén anjeunna parantos ngajantenkeun jasa militer dina hal status militérna, 22 / 05 / 2003 tanggal sareng hukum buruh 4857 30. tanpa prasangka dina henteuna gering méntal anu tiasa nyegah anjeunna tina neraskeun kawajiban tanpa prasangka ka dibekelan Pasal 5, henteu ngalakukeun kajahatan ngalawan kaamanan nagara sanajan anjeunna nyaéta pangampuran, pelacuran, serangan seksual, serangan seksual ka barudak, kapaksa pelacuran, kejahatan ngalawan kekebalan seksual, narajang seksual, pelecehan seksual manufaktur sareng dagang obat-obatan atanapi stimulan, ngadamel organisasi ngalakukeun perbuatan kajahatan, henteu ditukum pikeun kajahatan riba, teu sateuacanna diolah kusabab alesan kusabab alkohol, obat-obatan sareng alesan anu sami, kabawa sacara fisik sareng spiritual cocog pikeun damel salaku supir saméméhna teu acan diolah kusabab alesan, obat-obatan, jrrd, ngagaduhan sahenteuna lisénsi supir kelas X EUMX taunan EN (3 kedah ditampi sateuacan Désémber 14), sahenteuna salah sahiji SRC-2016 atanapi SRC-1 sertipikat. kedah ngagaduhan sertipikat psikotéhnik anu sah, janten dina umur 2, kedah henteu langkung kolot ti 26, sareng sahenteuna janten lulusan sakola primér dina tanggal aplikasi.

Ngalamar anu nyayogikeun kaayaan anu di luhur kedah ngalebetkeun dokumen anu diperyogikeun kanggo aplikasi. : www.iskur.gov.tr tiasa didaptarkeun tina halaman perolehan éksternal.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar