Konya Metro 1st Tahap Konsultasi sareng Teknik Tender 1 Hasil Sidang

konsultasi kereta api bawah tanah konya sareng nawaran sesi rékayasa tender
konsultasi kereta api bawah tanah konya sareng nawaran sesi rékayasa tender

Pengawasan, Konsultasi sareng Layanan Teknik kanggo Panggung 1st Konya Metro

Kamentrian Perhimpunan Umum sareng Infrastruktur Diréktur Investasi Infrastruktur (TCDD) Konya Rail System Galur 1 Panggung Konservasi Konsultasi Konsultasi sareng Layanan Teknik Tender 1 usulan diklumpukkeun.

Prosedur Panawaran

  • 1-EMAY INTERNATIONAL ENGINEERING 137.953.698,92 TL
  • 2-TEKNIK ENGINEERING + OBSERVATION ENGINEERING 139.359.489,00 TL
  • 3-TÜMAŞ TURKISH ENGINEERING 142.536.755,00 TL

Tahap munggaran ti Konya metro Necmettin Erbakan University Köyceğiz Kampus dimimitian, Fakultas Kedokteran Meram, Jalan Beysehir, Industri Lama, Stasion Anyar, Stasiun Fetih, Jalan Ahmet Ozcan, Jalan Chechnya sareng Perbandaran Meram bakal réngsé. Éta tender sareng kontrak dina garis kahiji 21,1 kilométer direalisasikeun. Metro, anu bakal diwangun tina 22 eureun, dijadwalkeun réngsé dina 35 menit. Kukituna, transportasi gampang bakal disayogikeun pikeun warga antara Meram sareng Seljuks. Kalayan parantosan tahap kadua, Konya bakal parantos jauh. Sakabéh metro Konya bakal diwangun dina jero taneuh sareng bakal réngsé dina 4 taun.

Peta Konya Metro

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar