TÜBİTAK National Metrology Institute bakal ngarawat staf

TÜBİTAK National Metrology Institute bakal ngarawat staf
TÜBİTAK National Metrology Institute bakal ngarawat staf

Pengumuman rekrutmen personil TUBITAK dipedar nalika tanggal 09 Désémber 2019. Ngalamar bakal tiasa ngadamel aplikasina sareng terbitan pengumuman. Aplikasi pikeun unit TÜBİTAK UME kedah dikintunkeun ku 30 Désémber 2019 atos di akhirna.

Aplikasi pikeun pernyataan anu relevan diperyogikeun pikeun didaptarkeun dina Sistem Aplikasi proyék via situs web resmi TÜBİTAK. (Nalika nyiptakeun CV kanggo aplikasina, sadaya dokumen anu diperyogikeun kedah diasupkeun kana sistem sacara éléktronik sareng hiji aplikasi kedah dilakukeun ku milih kode rujukan). Aplikasi moal ditampi kecuali aplikasi anu dilakukeun ngaliwatan Sistem Aplikasi Proyék.

Jumlah Unsur: 12
Tanggal Rilis Warta resmi: 09.12.2019
Tungtung aplikasi: 30.12.2019

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

1 Comment

  1. Hai kumaha bageur ieu kuring henteu ngagaduhan basa ceuli kuping ieu moal ngobrol pesen anu maca cacad pendengaran kuring gaduh kieu kuring henteu ngagaduhan bulan 11 euweuh gélo bahaya Kuring teu boga artos sumpah 4.350 Kuring hutang hutang kuring nyéwa bumi ieu kuring ngagaduhan budak awéwé umur 15 sakola teu ngagaduhan artos hutang sumpah i teu neda salancar oow sumpah abdi henteu bapak kuring henteu ngalakukeun ieu kuring damel eskişehir cara hacettepe univértip kampus mahasiswa kaféter kampus pencuci pingpinan kuring parantos damel jalan 01.01.2006 gaduh jalan kaluar ieu 31.03.2018 gaduh ieu abdi henteu masihan pegawai petugas naha anjeun nyarios saha abdi anu pensiunan gaji 1.640 TL Kuring gaduh nyéwa bumi Sewa 1.150 TL ieu kuring henteu ngagaduhan surat mulih ka saha anu anjeun nyarios ieu kuring ngagaduhan budak sakola SMA kuring gaduh artos masihan anjeun naha anjeun nyarios saha anu kuring boga bahaya bahaya kuring henteu ngartos nalika anjeun ngagaduhan beberesih Kuring telepon whaatsapp 0534 021 7405 ok

koméntar