Saran Anu Minat pikeun Jalan Metrobus

pikaresepeun pikeun jalan metrobus
pikaresepeun pikeun jalan metrobus

Rapat-anggaran anggaran 2020 IETT diayakeun dina sesi Nopémber tina Déwan IMM. Sözcüsu sareng ahli kaamanan jalan Dr.Suat Sarı ngadamel biantara ngavaluasi anggaran.

Dina biantarana ngeunaan kandaraan anyar anu bakal dibawa ka garis métrik Konéng, ogé ngajukeun usul anu luar biasa.

SözcüNumutkeun béja di sawah acan; Cahaya konéng, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme 42 kilométer metrobus antara jalur angkutan umum tiasa dianggo pikeun tujuan anu sanés, saurna.

Konéng, metrobus koridor dina dinten Minggu antara jam 07.00-13.00 ditutup dina rute tinangtu, barudak berbasikal, leumpang sareng kulawarga sareng dianggo salaku wewengkon olahraga.

Aya conto aplikasi ieu di Amérika Kidul, nyatakeun yén Konéng, Istanbul tiasa diterapkeun sacara suksés, saurna.

KOMPETEN Béntang énggal

Konéng, IETT bakal kéngingkeun mérek 50 anyar pikeun kendaraan 20 salami sababaraha taun ngadamel padamelan ieu, khususna di nagara-nagara Amérika Kidul, kaasup produsén beus anu sanés pikeun nguji kendaraan anu ditawarkeun.

Konéng, beus 50 beuli bakal ngabéréskeun masalah pikeun sataun 3-4 nyarios, "3 taun saatos huru-hara deui sami hirup dina jalur metro rusuh anu sami kedah dilakukeun," saurna.

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00
Sal 10

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar