Proyék kapal selam Nasional Resmi Dimimitian

proyék kapal selam nasional resmina dimimitian
proyék kapal selam nasional resmina dimimitian

nu boga NATO urang kapal selam armada kadua panglobana Turki, kapal selam Nasional sumberdaya Turki Angkatan Laut urang lokal jeung nasional tapi bakal dihasilkeun (tina aci) Project resmi dimimitian.

Kapal selam pertama anu ayeuna dilaksanakeun dina Proyék kapal selam New Type bakal dikirim ka Angkatan Laut dina 2022.

Kapal kapal selam anu bakal dilakukeun di tempat parahu bakal 66 meter sareng 13 rebu 845 ton. Salah sahiji bédana utama kapal selam anyar ti kapal selam anu saméméhna diwangun di Gölcük Shipyard nyaéta aranjeunna gaduh sistem propulsi bebas-hawa. Hasil tina réaksi hidrogen sareng bak oksigén dina kapal selam, énergi listrik bakal diproduksi ku sistem sél suluh sareng sistem ieu bakal ngajamin yén kapal selam bakal dilelep jauh deui tanpa peryogi hawa udara.

İlhami Pektas

Mégér Railway Ayeuna

Sal 10

Lalu lintas Teluk

Range 9 @ 08: 00 - Range 11 @ 17: 00

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar