Muğla Sıtkı Koçman Staf Akademis Universitas

mugla sitki kocman staf akademik universty
mugla sitki kocman staf akademik universty

Muğla Sıtkı Koçman University bakal ngarawat staf akademik; UU No 2547, Peraturan Pengangkatan sareng Promosi Anggota Fakultas sareng Permohonan Pelantikan sareng Promosi Muğla Sıtkı Koçman Fakultas Universitas Koçmanwww.personel.mu.edu.t nyaeta67 anggota dosen.

a) Calon anu bakal dilarapkeun ka guru besar; Ngaran hasil padamel utama dituduhkeun di www.personel.mu.edu. sareng acuan, karya seni, pagelaran sareng dokumén anu aya hubunganana, kagiatan pendidikan sareng latihan, teras sareng mertahankeun manajemén, kedokteran, kamahabatan dina kajian seni atanapi master, dokumen jasa, bentuk aplikasi dina arahan luhur 6 (genep) PDF format, CD atanapi mémori anu tiasa dicabut sareng 1 (hiji) file publikasi anu dicitak sareng Réktor Réktor Réktor.

b) Calon anu bakal ngalamar profesor guru; www.personel.mu.edu.t nyaeta Ku nambihan 4 (opat) mémori PDF atanapi portabel anu disiapkeun dina 1 (opat) format PDF anu ngandung bentuk aplikasi dina petunjuk di luhur, kalebet sertipikat Associate Profesor, daptar publikasi, karya ilmiah sareng publikasi, sareng dokumen jasa kana Aplikasi Petikan Sample di sareng XNUMX (hiji) file publikasi dicitak babarengan sareng Réktorat Badan Réktorat.

Calon anu parantos lulus dina Ujian Profesional Madya Associate sareng nampi gelar Profesor Madya tapi henteu nyandak ujian lisan; Ujian lisan bakal dilakukeun ku juri anu bakal ditangtukeun ku Badan Interuniversity (UAK) saatos aplikasi anu réngsé. (Artikel 4 ngeunaan diréktur ngeunaan janjian sareng promosi pikeun dilaksanakeun posisi Fakultas Universitas Muğla Sıtkı Koçman)

c) Calon dilarapkeun ka anggota dosen dokter; Alamat Personel.mu.edu.tr of Pituduh Permohonan Anggota Fakultas (ditandatanganan), kurikulum dines, sertipikat kedokteran, sertipikat jasa, dokumen hasil basa asing (Muğla Sıtkı Koçman Fakultas Anggota Fakultas Universitas Fakultas jeung Déwan Promosi 4. sareng formulir aplikasi dina arahan dina alamat internét di luhur, kaasup daptar publikasi, 4 (opat) PDF atanapi CD-ROM anu ngandung kajian ilmiah sareng publikasi, sareng 1 (hiji) file publikasi anu dicitak sareng unit anu aya. anu diperlukeun. Saha anu ngagaduhan kawajiban Dinas Pamaréntahan salami 6 bulan atanapi henteu tiasa dilarapkeun ka anggota fakultas Fakultas Kedokteran. Calon diperyogikeun yén sanés mangrupikeun Pegawai Dinas Negeri atanapi aranjeunna ngagaduhan kawajiban kirang ti 6 sasih.

CATETAN: Teu aya anggota staf anu tiasa nerapkeun dina lingkup kuota 2547% ditangtukeun luyu sareng Pasal 38 UU No. 20.

pedaran:

1) Sadaya calon kedah nampi syarat anu diperyogikeun pikeun ngalayanan jasa Nagara.

2) Aplikasi bakal dilakukeun dina waktos 15 dinten ti tanggal publikasi sareng telatna di postingan anu moal ditampi.

3) Kasaruaan diploma anu dicandak ti nagara deungeun kedah disatujuan ku Déwan Interuniversity.

4) Profesor sareng dosen gaul teu tiasa dilarapkeun ka anggota dosen dokter.

5) Sertipikat palayanan diperyogikeun kanggo anu nerapkeun ti luar Universitas.

6) (*) Diperyogikeun pikeun nyayogikeun syarat basa asing anu dinyatakeun dina tulisan anu relevan dina Peraturan İlişkin ngeunaan Prinsip-prinsip anu Dipidamel dina Pangajaran Basa Asing sareng Pengajaran Bahasa Asing di Institusi Pengajian Tinggi ..

7) Upami Administrasi nganggap yén éta pantes, unggal tahapan pengumuman mungkin dibatalkeun.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar