Penjaminan Garan Jambatan Osmangazi Ngobrol Pocket

pangantén osmangazi dijamin pas
pangantén osmangazi dijamin pas

Alatan jaminan anu dipasihan ka perusahaan operasi dina Jembatan Osmangazi, saku para passer dibakar. Cahit Turhan, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, nyatakeun yén tol 44,5 dolar minangka akibat tina inflasi devisa henteu tiasa dicandak ka warga di kantor kotak. "Hasil sasak tiasa ngirangan persen 25 tina garansi anu kami badi, saur Tur Turhan, nambahan yén sésa-sésa jumlahna aya tina Keuangan, anu dieusi pajak warga.

kaputusanMenteri transportasi sareng prasarana Cahit Turhan, anu ngawaler patarosan parlemén ngeunaan anggaran dina Rencana Parlemén sareng Komisi Anggaran, ngaluarkeun pernyataan ngeunaan Investasi Public Public (PPP) sareng jaminan pamayaran. Turhan nyebatkeun yén Investasi dilakukeun ku cara kieu kauntungan tina dinamisme swasta.

Turki ALL HARANSI Mayar nu OSMANGAZİ sasak

Turhan nyatakeun yén langkung seueur investasi anu ditawarkeun pikeun jasa warga anu sa-na kalayan model pembiayaan ieu sareng éta dianggo hususna dina proyék jalan tol.

Turhan ngelingan kritik yén panghasilan jaminan anu dibayar kanggo proyék-proyék ieu dicandak ti jalma anu henteu langkung tina "Pajak proyék di Istanbul dibayar ku warga İzmir ogé pajeg proyék di Van. Nagara ieu mangrupikeun kanggo urang. Urang ngalakukeun proyék sosial di dinya. Kami parantos ngawangun jalan dibagi kana tempat-tempat anu henteu saémbalan patalimarga, sareng pangembangan daérah ngagancangan. Konu

SUMBANG APA PUNYA GAMPANG TAK SANGGANG

Ngarujuk kana kritik yén anu beunghar dilakukeun ku jalan, literatur kamiskinan dilakukeun, Turhan nyarios yén saha waé anu hoyong nganggo cara kuno. Turhan nunjukkeun yén patalimarga anu ngangge jalan-jalan ieu ningkat tingkat jasa dina jalan anu lawas sareng nyarios: Trafik Poé urang dibuka di daérah éta, lalulintas ngalangkungan jaminan. Upami anjeun parantos dibuka dina wengi salami, persentase nyimpang lalu lintas dina jaminan 170. Kami ayeuna ngempelkeun 25 salaku perséntase garansi dina Osmangazi Bridge. Kanyataanna, patalimarga ngalangkungan Jambatan Osmangazi saloba anu urang jamin, tapi kusabab kami mahal, kami nyababkeun aranjeunna di tukeran luar nagri, urang ngirangan biaya ka hiji sapisan pikeun ngindarkeun artos jumlah anu ageung artos ka warga urang. Kami ayeuna nampi 44,5 dolar ditambah PPN salaku tol ti sasak anu mana urang kudu mésér dolar 15.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar