Kazakhstan Company Leading in Transportation

sah logistik
sah logistik

Angkutan jalan sareng maritim parantos lami janten rute angkutan anu paling lumrah di dunya. Dina taun-taun ayeuna, seueur perusahaan logistik parantos ngamimitian beroperasi kusabab kanyataan ékspor sareng impor impor parantos ngahontal tingkat anu lumayan kusabab ékspansi nagara urang. Perusahaan kami, anu parantos nyandak léngkah-léngkah penting dina angkatan darat sareng internasional sareng angkatan laut, parantos kajantenan di antawis perusahaan-perusahaan ieu sareng lami sareng ngiringan kamajuan dina séktor anu mimiti saprak léngkah mimiti dina séktor sareng parantos ngalaksanakeun sagala inovasi dina sektor éta. parantos salah sahiji organisasi pengiriman langka.

utamana Pangiriman ka Kazakhstan Arin Logistics, anu mangrupikeun salah sahiji perusahaan transportasi anu kapilih ku perusahaan pengimportan ékspor kusabab karya anu béda dina bidangnya, ngagaduhan posisi anu sangat ngalaman dina kiriman sadaya jinis produk anu diproduksi di nagara urang ka Kazakhstan. Pausahaan kami parantos nyambut damel di sawah sapertos transportasi truk lengkep di Kazakhstan, angkutan sepi sepi, angkutan barang anu henteu beurat sareng jasa mudal konténer. Perusahaan kami, anu ngagaduhan bédana anu signifikan sareng pesaingna dina sektor transportasi, nyayogikeun jasa kualitas pikeun para nasabah sareng karyawan anu terus-terusan tugasna sareng mentalitas 7 / 24.

Nagara urang aya di seueur kota Istanbul, Ankara sareng Izmir, utamina kagiatan angkutan Perusahaan pengiriman Kazakhstan Di handapeun kapamimpinan Araklık Logistics, éta ngajaga pulsa séktor. Pausahaan kami mangrupikeun salah sahiji perusahaan transportasi anu paling dipikaresep sareng anu disukai dina sektor sabab mangrupikeun sumber inpormasi kanggo sadaya para nasabah sareng kolega anu gaduh pangalaman anu diraih dina jalur Kazakhstan mangtaun-taun. Perusahaan kami ngalaksanakeun pengiriman dina jaminan jaminan laporan truk sareng asuransi cmr dina angkutan ékspor sareng impor sareng nyayogikeun jasa logistik dumasar kana amanah. Éta nyayogikeun transfer atanapi jasa langsung sadaya gugus pengiriman rencanana anu dikirim ti Kazakhstan ka sadaya nagara Éropah ngalangkungan transit ngaliwatan nagara urang.

Warta: Mehmet Ali BAL
Feed Feed: angkutan malatya

Lelang Wayah

  1. Perhatosan Tender: Nguatkeun Jembatan sareng Bakar

    @ Januari 27 14: 00 - 15: 00
  2. Tiket Angkutan Global

    @ Januari 28 08: 00 - @ Januari 29 17: 00
  3. Ngamankeun Investasi dina Séktor Rel

    @ Januari 28 08: 00 - 17: 00
  4. Perhatoskeun Tender: Ngoréksi tina Tatvan Pier Right Line Roads

    @ Januari 28 09: 30 - 10: 30
  5. Lembut Bewara: Spring Clamp Badé Dibeuli

    @ Januari 28 10: 30 - 11: 30

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar