Türk-İş Présidén Pertama Atalay di TÜVASAŞ

presiden bisnis turk munggaran anu ngadatangan tuvasasa
presiden bisnis turk munggaran anu ngadatangan tuvasasa

Présidén Turk-nyaéta Ergun Atalay, 23 dijadikeun neng munggaran di jaman anyar sanggeus Majelis Umum di Biasa Turki gerbong Industri Corporation TÜVASAŞ.

Présidén ATALAY patepang sareng pagawe sareng wakil union dagang anu damel di TÜVASAŞ sareng ngadamel pernyataan di dieu.

"MENUTUP 20 JUTAWAN"

Nyarios yén upah minimum paduli 20 juta masarakat, TÜRK-İŞ Présidén Ergün ATALAY nyarios, "Panon masarakat éta nengetan; 51 dina hiji sisi, 49 di hiji sisi. Anjeun nyaritakeun hiji hal sareng anu sanésna butuhna. Abdi henteu hoyong ditutup. Kuring tiasa ngalakukeun naon waé kuring tanpa istirahat, ngejat, ngahina. Kuring sumping ka imah kuring ayeuna kanggo ningali anjeun, gaduh bumi teras angkat. Kuring nyebatkeun yén kuring bakal nyebutkeun ngeunaan upah minimum, pernyataan kuring sacara resmi 2 rébu 578 biaya hirup. Upami éta sahandapeun inohong ieu, urang moal bakal dina méja, kuring nyarioskeun ka anjeun ayeuna. Dinten, 20 juta menggah di upah minimum di Turki. Kuring ngarepkeun kami bakal nyumponan dina titik anu urang nyebat, sareng urang bakal ngadaptarkeun hal anu jalmi bagja ".

"HENTI NU NILA MANGKUT NU LIVE ??

ATALAY ngaku yén juragan nyarios bakal ngaluarkeun pagawé upami gaji minimumna luhur. Kuring sok ngucapkeun, hayu urang masihan artos ieu kanggo 1 sasih atanapi 2 bulan; Upami aranjeunna akur, hayu urang ditutup. Sahenteuna aranjeunna anu ngucapkeun ieu kurang artos, urang bakal méré anu saé upami aranjeunna nyarios teu aya masalah. Cikan kuring ningali ka mana waé, hayu atuh éta caket sareng kalebet kuring

Salila nganjang; Wakil Pengurus TÜVASAŞ Yakup KARABAĞ, Turgut KÖKSAL, Ali Kozal, TÜRK-İŞ Perwakilan Propinsi Sakarya Cemal YAMAN, Railroad-İş Sekretaris Cabang Sakarya Union Sakarya Muammer GÜNEŞ sareng buruh ngiringan.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar