Présidén Sarı Arifiye Karasu masihan dukungan ti Ankara pikeun karéta api

Présidén Sarı Arifiye Karasu naroskeun pikeun Dhukungan Ankara pikeun Railway
Présidén Sarı Arifiye Karasu naroskeun pikeun Dhukungan Ankara pikeun Railway

Walikota Karasu, Ishak Sari, salami kunjungan ka Ankara Arifiye Karasu nyuwun dukungan pikeun karéta api. Walikota Sarı ogé patepang kanggo diajar transparansi kota

Walikota Karasu İshak Sarı neraskeun kunjungan ka Ankara tanpa rundingan sareng diiring ku Wakil Walikota Hilmi Erbatan. Yalçın tepang sareng Eyigün. Salila rapat kasebut, konstruksi Karéta Karéta, status deformasi anu cacad dina waktosna, masalah transportasi sareng infrastruktur di kabupaten anu dibahas sacara umum.

"Jalan Railway diturunkeun Mas

Présidén İshak Sarı neraskeun kunjungan ka Ankara sareng Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur. Salami rapat, proyék transportasi sareng infrastruktur Karasu dibahas. Subyek penting tina rapat nyaéta baris Karéta Arifiye Railway, anu diwangunna tapi henteu tiasa réngsé kusabab sababaraha alesan. Diréktur Umum Infrastruktur, Kementrian Angkutan sareng Infrastruktur Yalçın Eyigün papanggih sareng Présidén İshak Sarı, Yalçın Eyigün masihan inpormasi ngeunaan proyék-proyék anu nyangking Karasu sareng naroskeun pangrojong hususna pikeun proyék karéta api anu bakal kaala di Kab.

Sıcak Hubungan anu kami anget sareng Ankara neraskeun, Kar saur Walikota Karasu İshak Sarı, "Kami ngadamel usaha anu ageung pikeun minuhan hajat warga urang". Présidén Sarı nyieun pernyataan ngeunaan ceramah Ankara; “Kami kunjungan ka Ankara terus. Dinten ayeuna, Wakil Walikota Hilmi Erbatan sareng Diréktur Umum angkutan Infrastruktur sareng Diréktur Infrastruktur. Kami ngatur kunjungan ka Yalçın Eyigün. Kami nampilkeun file proyék anu disiapkeun kanggo transportasi di distrik urang sareng naroskeun dukunganna pikeun jalur karéta api anu teu réngsé kusabab sagala rupa masalah. Kuring yakin yén kami parantos ngalaksanakeun léngkah penting pikeun distrik urang. Urang bakal damel sareng henteu sabar dugi ka nampi Karasu ka titik anu pantes. Angkutan, pendidikan, pariwisata, padamelan sareng infrastruktur, seueur proyék urang bakal dilaksanakeun hiji-hiji, pamekaran sareng parobahan di kabupaten urang bakal nyaksian sadayana. ”

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar