Recep Tayyip Erdogan University bakal ngarawat staf akademik

recep tayyip erdogan universitas bakal ngarawat staf akademik
recep tayyip erdogan universitas bakal ngarawat staf akademik

Recep Tayyip Erdoğan University bakal ngarawat staf akademik; UU Recep Tayyip Erdoğan UU 2547 dilakukeun sareng staf diajar salian ti anggota dosen saluyu kalayan Ujian Pusat sareng Prosedur dan Prinsip Ngeunaan Ujian Masuk Ujian anggota 35 bakal direkrut ka unit di handap ieu.


Kaayaan Umum
1-657 UU No 48 Artikel th

Skor 2-ALES dianggap salaku 70 dina tahap pre-evaluasi sareng evaluasi ahir pelamar anu hoyong kauntungan tina pengecualian ALES.

Sasaruaan 3-sarjana ti nagara deungeun kedah disatujuan

4-Saruaan sistem kelas 4 sareng 5 anu bakal dianggo dina ngitung gelar lulusan sarjana dina tahap pre-assessment sareng akhir peringkat ditetepkeun ku kaputusan Déwan Atikan Tinggi. Saruaan sistem grading anu sanés pikeun sistem grading 100 ditangtukeun ku senat lembaga pendidikan tinggi.

ngajadikeun bebas
Ujian pusat henteu diperyogikeun pikeun anu parantos réngsé gelar doktor atanapi kadokteran, kedokteran gigi, apoték sareng ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, atanapi kaahlian pendidikan pendidikan seni, anu bakal ditugaskeun ka bidang spésialisasi sakola vokasional anu ditetepkeun ku Déwan Pengajian Tinggi, sareng anu parantos nyambut damel atanapi damel di lembaga akademik lembaga pendidikan tinggi.

Dokumén Diperyogikeun pikeun Aplikasi
1-Aplikasi Bentuk (http://personel.idari.erdogan.edu.tr )

2-Sarjana Diploma, (sayogi ti e-pamaréntah)

3-Diijinkeun Lisénsi Dokumén Status Kelas,

Dokumén ngabuktikeun yén 4-Ad nedunan syarat khusus,

5-Photocopy of Identity Card,

Sertipikasi Hasil 6-ALES

7-YDS (YÖKDİL atanapi sarimbag) Dokumén Hasil, (Kacuali pikeun Program Gelar Asosiasi)
Catetan: 1- lembaga urang moal tanggung jawab kana telat disababkeun ku surat.

2- Pasini pikeun posisi asistén panaliti bakal dilakukeun saluyu sareng tulisan 2547 / d tina UU No 50.

Tempat Aplikasi:
1- Diréktur Sakola Daérah Asing pikeun staf Sakola Bahasa Asing İyidere / RİZE

2- Turgut Kıran Maritim Fakultas Dekan Kantor Derepazarı / RİZE

3- Dekan Fakultas Kedokteran İslampaşa Mah. Sentral / RIZE

4- Fakultas Kantor Dekan Perikanan Fénor Mah. Sentral / RIZE

5- Diréktur Layanan Kaséhatan sakola Vokasional pikeun posisi di Sakola Vokasional Layanan Kaséhatan Fener Mah. Sentral / RIZE

6- Diréktur Sakola Kaséhatan pikeun staf di Sakola Kaséhatan Fener Mah. Sentral / RIZE

7- Kanggo kalungguhan di Fakultas Teknik Dekan Fakultas Teknik Fener Mah. Sentral / RIZE

8- Dekan Fakultas Teologi Dekan Fakultas Teori Fener Mah. Sentral / RIZE

9- Dekan Fakultas Ékonomi sareng Élmu Pengetahuan Élmu Administratif. Sentral / RIZE

10- Fakultas Rarancang Seni Rupa sareng Arsitéktur Kantor Déni Fener Mah. Sentral / RIZE

11- Güneysu Sakola Terapi Fisik sareng Rehabilitasi

12- Dekan Fakultas Seni jeung Ilmu Fener Cad. Sentral / RIZE

13- Fındıklı Sakola Élmu Terapan Fındıklı / RİZE

14- Dekan Fakultas Pendidikan Çayeli / RİZE

15- Diréktur Sakola Pendidikan Jasmani sareng Olahraga pikeun staf di Sakola Atikan Fisik sareng Olahraga Fener Mah. Sentral / RIZE

16- Dekan Fakultas Pariwisata Ardeşen Ardeşen / RİZE

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar