Rencana Strategic Saluran Istanbul Diumumkeun

Channel Istanbul
Channel Istanbul

Rencana Strategis Kanal Istanbul Diumumkeun; Kamentrian Angkutan ngumumkeun yén éta téh rencanana pikeun ngarengsekeun 2023 persén proyek Kanal Istanbul ku 60. Biaya proyek bakal TL 75 milyar.

Kamentrian Angkutan ngumumkeun rencana strategis Kanal Istanbul, anu para ilmuwan nyauran proyék perobohan ım ..

75 ngumumkeun yén proyék éta bakal dilakukeun kalayan biaya TL miliar milyar 60 persén proyék ditarjamahkeun kanggo réngsé ku 2023 saurna. Panjang saluranna bakal 40 kilométer, 150 méter lebar sareng 25 méter jerona.

Kalayan réngsé proyék, dua penénulas anyar sareng pulo anyar bakal kabentuk di Istanbul. Kawasan padumukan anyar anu bakal diwangun di sekitar Canal Istanbul bakal nutupan 453 juta méter pasagi.

Dumasar kana rarananana pikeun detil bagian tina proyék dugi ka 2023, taun mimiti proyék bakal disiapkeun dina préparasi. 10 persén di taun kadua, 20 persén dina taun katilu, 30 persén dina taun kaopat sareng 60 persén di taun kalima.

Sateuacanna TMMOB ngumumkeun yén proyék éta langsung kudu dibatalkeun, Profesor. Dr Naci Görür nyarios yén résiko gempa bumi bakal ningkat sareng Kanal Istanbul. Görür ngungkabkeun tina akun média sosial na, "Istanbul ngarepkeun gempa. Upami gempa anu diperkirakeun lumangsung, sungut Marmara Saluran bakal kapangaruhan ku intensitas 9-10. Mungkin waé struktur anu teu kasabaran enol pikeun gerakan horisontal sareng nangtung sapertos saluran tiasa parah ku gempa bumi. "

Peta Kanal Istanbul

Lelang Wayah

  1. Perhatosan Tender: Nguatkeun Jembatan sareng Bakar

    @ Januari 27 14: 00 - 15: 00
  2. Tiket Angkutan Global

    @ Januari 28 08: 00 - @ Januari 29 17: 00
  3. Ngamankeun Investasi dina Séktor Rel

    @ Januari 28 08: 00 - 17: 00
  4. Perhatoskeun Tender: Ngoréksi tina Tatvan Pier Right Line Roads

    @ Januari 28 09: 30 - 10: 30
  5. Lembut Bewara: Spring Clamp Badé Dibeuli

    @ Januari 28 10: 30 - 11: 30

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar