Lancar Sepur Kacepetan Tinggi Anyar Anjog di Ankara

set karéta gancang anyar nyetél ankara
set karéta gancang anyar nyetél ankara

Iyla Kalayan komisi set karéta, anu kadua rencanana dikirim bulan ieu, éta rencanana nambahan jumlah panumpang YHT poéan ti 22 dugi ka 2020 sarébu di 30 sareng sakitar 2021 rébu di 40. ”


Mimiti nyetél 12 YHT di Jerman, 04 dugi ka Ankara tanggal Désémber 2019,

TCDD Angkutan Inc. General Manajer ku rombongan dipingpin ku Kamuran kapersidenan printer, mimitina YHT 14 Nopémber Jerman urang set nampi dina upacara di tutuwuhan Siemens di Düsseldorf, 02 sempet diasupkeun Turki tina Kapitan Andreevo pameuntasan wates dina bulan Désémber.

Saatos ngalangkungan Marmaray, Kocaeli, Eskişehir, teras Stasion Ankara Yandim dugi ka parantosan prosedur adat tina pesawat YHT bakal ngamimitian uji.

Saatos nyetir tes, anu barisna bakal dioperasi dina bulan Pebruari 2020'de set YHT bakal tiasa dianggo, Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Cahit Turhan'ın dibenerkeun bakal jelas dina dinten anu bakal datang.

Industri Adat ogé nyumbang

Kumpulan YHT, anu bakal nyayogikeun perjalanan anu saé pikeun warga, dikaluarkeun sareng téknologi pang anyarna. 90 persen tina set dijieun tina bahan daur ulang, dihasilkeun ku lima pausahaan Turki operasi di Turki anu dipaké 8 pribumi.

Braille pikeun anu cacad

Set karéta parantos dirarancang salaku "arak anu ramah ditumpurkeun ku kabutuhan dina pikiran sareng kalebet 2 korsi lash cacad sareng hurup Braille pikeun panumpang anu cacad visually. Aya ogé ditumpak tanjakan sareng angkat pikeun karéta kost.

Gerbang 300 perenahna dina set karéta anu tiasa ngahontal 8 kilométer per jam. Kapasitas karéta 483 tina karéta, total panumpang 12 tina tilu tempat bisnis lokal tempat pondok bakal ngalayanan.

Salian pondok ieu, pamisahan bisnis ngagaduhan jumlah panumpang 2 dina 1 ditambah susunan pananggalan 45.

Dahareun sareng inuman anu panas sareng tiis bakal dijual di réstoran kalayan kapasitas panumpang 32.

Jumlah panumpang sapopoé bakal ngahontal 2020 rébu dina 30

Aya sét sareng sét USB dina set, anu ogé ngagaduhan aksés internét sareng sistem hiburan anu henteu cocog pikeun ponsel sareng tablet.

Kalayan paréntah komérsial tina karéta api, anu kadua rencanana dikirim bulan ieu, jumlah panumpang per dinten, anu 22 sarébu, direncanakeun kanggo diperyogikeun dugi ka 2020 rébuan dina 30 sareng sakitar 2021 rébu dina 40.



Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar