Seuneu dina Karéta Sepur Panumpang Mesir

seuneu egyptian
seuneu egyptian

Di Mesir, akibat tina seuneu dina karéta panumpang, gerbong janten teu tiasa dianggo.

Gerbong tina karéta panumpang nyekel seuneu di daérah Kefr al-Zayat ka propinsi Garbiya Mesir. Seueur jumlah treuk seuneu anu dikirim ka tempat éta, sareng saatos ngerjakeun pagawéan, seuneu kabina dikendali. Dina seuneu anu disababkeun ku masalah sirkuit listrik, gerbong janten teu tiasa dianggo. Otoritas ngumumkeun yén sadaya penerbangan dina jalur éta ditunda sareng teu aya saurang tiwas atanapi tatu dina kajadian éta.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar