Metro Istanbul kanggo Gawe Pembalap Sepur

supir karéta api bawah tanah
supir karéta api bawah tanah

Pemandu Sepur Metro Istanbul Pikeun Meuli; Metro Istanbul AŞ, cabang tina Istanbul Munisipal Metropolitan, bakal nambihkeun driver karéta anyar kana timnya pikeun nguatkeun staf na. rujukan kariyer.ibb.istanbul dimimitian dina. Hal ieu ditujukeun pikeun ngadukung pagawéan awéwé ku ngeposkeun damelan kabuka pikeun sadayana.

Istanbul Metropolitan Municipality of Istanbul subsidiaries of Metro Inc., 154,25 13 km garis porsi sistem misah di posisi operator rail kota panggedéna Turki urang. Ngangking langkung ti 158 juta panumpang unggal dinten di stasion 844 sareng kalayan kendaraan 2, perusahaan nganggo 2 rébu 690.

Aturan perdana walikota Istanbul Metropolitan Walikota Ekrem Imamoglu, investasi sistem rel ngagaduhan momentum dina periode anyar. Metro Istanbul, anu ngoperasikeun sistem rel ieu atas nama Istanbul Büyülşehir Munisipalitas, parantos mutuskeun kanggo nambihkeun supir karéta énggal ka karyawan na.

Dukungan pikeun padamelan awéwé…

Dinten Désémber 2019, METRO ISTANBUL damel kanggo nyayogikeun jasa anu aman sareng nyaman ka warga Istanbul kalayan supir karéta 614 sareng personel réspon darurat darurat subway 70.

Aplikasi dilakukeun online

Calon anu hoyong damel di sistem rel suburban sapertos subway sareng trem bakal tiasa ngintunkeun aplikasi ku 20 Désémber 2019 Jumaah kariyer.ibb.istanbul bakal tiasa. Calon anu suksés bakal ilubiung dina Program Pelatih Train Train. Calon anu suksés ngalengkepan latihan bulanan 4, dimana kursus téknis sareng téoritis dipasihan, bakal diléréskeun sertipikatna.

Di Istanbul, metro ngembangkeun, tramway jeung saterusna. calon anu bakal nganggo kendaraan kendaraan rél; Anjeunna mikanyaah Istanbul sareng karyana sareng yakin dina sumanget tim.

Syarat-syarat séjén pikeun aplikasi nyaéta:

  • Sahenteuna umur lulusan Sakola Léknis Téknik atanapi Sakola Vokasional anu masihan pendidikan formal; Listrik - Elektronika, Otomotif, Motor, Teknologi Informasi, Komputer, Sistem Rel, Mekatronik, Automation sareng departemén mékanis,
  • Pikeun ngagaduhan lisénsi nyetir kelas B sareng sertipikat Psikotéknik,
  • Ngabéréskeun jasa militerna pikeun calon jalu,
  • Henteu ngagaduhan alangan dina syuting damel,
  • Padumukan di sisi Éropa Istanbul.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar