Dinten dina Sejarah: 2 Désémber 1861 Rumeli karéta api

rumeli rail
rumeli rail

Dinten dina Sajarah
2 Désémber 1861 Konsési dibérékeun pikeun kareta Rumeli dileungitkeun sabab dibekelan ku kontrak teu aya.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar