Dinten dina Sejarah: 3 Désémber 1918 Inggris, Jérman

ayeuna kisaran teknisi german british
ayeuna kisaran teknisi german british

Dinten dina Sajarah
3 Désémber 1918 The British diwenangkeun urang 10 cicing di nagara Ottoman tinimbang teknisi Jérman.

Milarian Berita Railway

Janten kahiji komen

koméntar